Laurențiu Reghecampf, la un pas să fie lovit pe Arena Naţională de fanii Rapidului. „Nu sunt supărat”

Iancu Andreea, Mihai Ianoși 29.08.2021, 10:57
Laurențiu Reghecampf, la un pas să fie lovit pe Arena Naţională de fanii Rapidului. „Nu sunt supărat”

Partida Rapid – Universitatea Craiova s-a încheiat cu scorul 1-2, însă meciul de pe Arena Națională nu s-a încheiat fără incidente. Din păcate, Laurențiu Reghecampf, antrenorul celor de la CSU Craiova, a fost la un pas să fie lovit pe Arena Națională de către fanii Rapidului. Reacția tehnicianului a fost una neașteptată, în ciuda acestui incident.

Laurențiu Reghecampf, aproape să fie lovit pe Arena Națională de fanii Rapidului

Meciul dintre Rapid și Universitatea Craiova a reprezentat un adevărat spectacol, însă scorul de 1-2 a reușit să dea o încărcătură aparte, care a dus la probleme între suporteri. Fluierul arbitrului Radu Petrescu a anunțat înfrângerea Rapidului, iar asta a dus la o reacție neașteptată din partea fanilor giuleșteni. Laurențiu Reghecampf a fost la un pas să fie lovit pe Arena Națională de către fanii Rapidului. Unii fani giuleșteni au început să arunce din tribune cu obiecte către suporterii de pe teren ai echipei CSU Craiova.

Rămași pe gazon chiar și după terminarea partidei, fotbaliștii au avut surpriza de a fi atacați de către suporteri. În timp ce fotbaliștii Universității Craiova nu au putut accesa tunelul care duce la vestiare, așa că au fost forțați să părăsească gazonul, cu ajutorul jandarmilor, pe la locul rezervat ambulanței, ulterior ajungând în parcare și la vestiare, nici Laurențiu Reghecampf nu a avut o ieșire prea ușoară. Antrenorul a fost la un pas să fie lovit cu o sticlă. Norocul său s-a aflat în intervenția unui steward, care a salvat situația.

Laurențiu Reghecampf, la un pas să fie lovit pe fanii Rapidului, pe Arena Națională
Laurențiu Reghecampf, salvat din calea furiei giuleștenilor de un steward

Ce spune antrenorul de pe banca tehnică a Craiovei despre partida disputată cu giuleștenii

În ciuda faptului că finalul jocului a fost soldat cu câteva incidente, Laurențiu Reghecampf este mândru de prestația echipei pe care o antrenează și a ținut totuși să îi laude pe suporterii giuleșteni. Atmosfera a fost una superbă, de dorit la cât mai multe partide de fotbal, după izbucnirea pandemiei.

Chiar dacă au fost incidente, mă bucur să văd o asemenea atmosferă, era păcat să nu ai astfel de fani pe stadion, a recunoscut Laurențiu Reghecampf.

Cu toate acestea, antrenorul oltenilor a criticat la final prestația echipei sale din prima repriză, pe care au câștigat-o rapidiștii.

Ne-am creat multe ocazii, mai ales după cartonașul roșu primit de ei. În prima repriză nu a fost ceea ce mi-aș dori eu să mai văd la noi, n-am avut agresivitate, n-am văzut lucruri pe care noi le antrenăm. În repriza a doua am arătat foarte bine însă. Am avut multe ocazii pe final, trebuia să marcăm mult mai devreme. Portarul lor a scos câteva mingi incredibile! Mă bucur pentru Koljic, că a reușit să marcheze. Eu nu sunt supărat, chiar dacă au fost incidente după meci. Îmi place atmosfera, mă bucur când văd oamenii că vin la stadion. Avem acum 3 zile libere, după care urmează două săptămâni de pregătire, la Brașov. Sunt bucuros că am câștigat 3 puncte, nu mă interesează că am marcat noi primul gol în poarta Rapidului, astea trec, a declarat Reghe.

Ce obicei are Ana Baniciu, în amintirea regretatei sale mame
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...