Câți bani câștigă Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova. Adevăratul salariu

Andrei Cezar 05.08.2021, 11:10
Câți bani câștigă Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova. Adevăratul salariu

Laurențiu Reghecampf a fost alegerea surprinzătoare a conducerii Universității Craiova pentru postul de antrenor, după ce Marinos Ouzounidis a fost demis în urma înfrângerii 0-1 cu FK Laci din prima manșă a turului doi preliminar al Conference League. Reghe a revenit în Liga 1, după o lungă perioadă petrecută ca tehnician în Golf, unde a câștigat sume colosale de bani. Iată ce salariu are acum, de fapt, Laurențiu Reghecampf la CSU Craiova.

Câți bani câștigă Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova. Adevăratul salariu

Venirea lui Laurențiu Reghecampf la Universiatea Craiova nu a avut rezultatul scontat, cel puțin în cele două partide jucate de olteni de când noul tehnician a preluat echipa.

Sosit cu câteva zile înainte de returul cu Laci de pe ”Oblemenco”, Reghe a mărturisit că nu poate face minuni într-un timp atât de scurt, având în vedere că CSU venea după două eșecuri usturătoare, 1-4 cu FCSB și 0-1 cu FK Laci. Craiova nu a reușit decât un rezultat de egalitate (0-0) în cea de-a doua manșă contra albanezilor și a pierdut calificarea în turul trei preliminar al Conference League.

Nici în campionat alb-albaștrii nu sunt de spreiat. Cu Laurețiu Reghecampf pe bancă, CSU Craiova a pierdut pe teren propriu, în etapa a treia din Liga 1 cu FC Botoșani, scor 1-2.

La echipa din Bănie, Reghe este probabil cel mai bine plătit antrenor din Liga 1. Slariul său însă nu corespunde cu sumele vehiculate inițial. După ce a semnat un contract cu Craiova pe doi ani, s-a spus că soțul Anamariei Prodan va încasa un salariu anual de 500.000 de euro. Sumă pe care puțini credeau că este posibil ca Mihai Rotaru să o plătească vreunui antrenor, fie el și Laurențiu Reghecampf.

În realitate, din contractul semnat între cele două părți reiese că tehnicialnul alb-albaștrilor încasează un salariu anual de 180.000 de euro, ceea ce înseamnă un venit lunar de 15.000 de euro, potrivit digisport.ro.

Cati bani castiga Laurentiu Reghecampf la Universitatea Craiova. Adevaratul salariu
Cati bani castiga Laurentiu Reghecampf la Universitatea Craiova. Adevaratul salariu

Bonusuri consistente în funcție de performanță

În plus, Laurențiu Reghecampf mai are și un sistem de bonusare în funcție de performanțele obținute cu Universitatea Craiova. Spre exemplu, la finalul campionatului, în funcție de locul pe care îl ocupă CSU Craiova în clasament, ar putea câștiga aproximativ 35.000 de euro pentru punctele obținute. Mai exact, Reghe câștigă între 200 și 400 de euro per punct, dacă la final se va clasa pe podium.

Prima de calificare în grupele Champions League este cea mai consistentă, însă nu colosală. 500.000 de euro va câștiga antrenorul alb-albaștrilor dacă o va duce pe Criaova în grupele celei mai importante competiții europene intercluburi.

De asemenea, bonusurile de Europa League şi Conference League pentru antrenor sunt 300.000 de euro, respectiv 150.000 de euro.

În cazul în care vreuna dintre părți dorește să rezilieze unilateral contractul, cu preaviz de 14 zile, va trebui să plătească 300.000 de euro în termen de o lună.

Urmăriți Impact.ro și pe