Se împacă Prințul Harry cu Regele Charles?! Condiția pusă de soțul lui Meghan Markle

Stan Filon 31.08.2023, 11:54
Se împacă Prințul Harry cu Regele Charles?! Condiția pusă de soțul lui Meghan Markle

Presa din Marea Britanie vorbește despre o reconciliere între Regele Charles și fiul său cel mic, Prințul Harry! Echipele celor doi se pare că negociază chiar acum termenii întâlnirii dintre tată și fiu.

Se împacă Prințul Harry cu Regele Charles?!

Relațiile dintre Prințul Harry și Familia Regală a Marii Britanii s-au deteriorat mult, în ultimul timp. Cartea scoasă pe piață de Ducele de Sussex a răcit și mai mult relații, iar aparițiile televizate ale acestuia și ale soției sale, Meghan Markle au făcut publice multe secrete din cadrul Familiei Regale.

Ei bine, se pare că Regele Charles și Prințul Harry urmează să aibă o întâlnire, foarte curând. Publicația Daily Express relatează că această întâlnire ar putea avea loc luna viitoare, deoarece Ducele de Sussex este așteptat în Europa între 9 și 16 septembrie pentru Jocurile Invictus din Germania.

Posibila reconciliere intre Printul Harry si Regele Charles!
Posibila reconciliere intre Printul Harry si Regele Charles!

Prințul Harry este așteptat în Germania, la Jocurile Invictus

Înainte de a se întoarce pe Coasta de Vest a Statelor Unite, unde s-a stabilit împreună cu soția și copiii săi, tânărul în vârstă de 30 de ani ar putea face o escală la Londra, pe 17 septembrie, pentru a avea o discuție cu tatăl său.

Echipele de PR a celor doi poartă negocieri intense în acest moment, iar Prințul Harry are o solicitare peste care nu vrea să treacă. Va fi însoțit la Jocurile Invictus din Germania de partenera sa de viață, Meghan Markle, pentru care insistă să fie și ea prezentă la întâlnirea cu Regele Charles. Citește și Kate Middleton l-a sunat pe Prințul Harry în miez de noapte. Ce i-a spus la telefon

”Harry este mai mult decât fericit să se întâlnească cu tatăl său pentru a clarifica lucrurile, dar Meghan îl va însoți în călătoria sa în Europa și nu vrea să o lase deoparte”, a declarat o sursă apropiată Ducilor de Sussex pentru săptămânalul britanic „OK!”.

S-a stabilit și data când va avea loc întâlnirea

De la începutul anului 2023, de la apariția memoriilor Prințului Harry, acesta a fost văzut o singură dată cu Familia Regală, la Încoronarea tatălui său, Regele Charles al III-lea, pe 6 mai. Cei de la „Daily Express” își amintesc că întâlnirea lor fusese preconizată chiar atunci, dar a fost amânată pentru a-l menaja pe suveran în perioada Încoronării. De data aceasta, ziua de 17 septembrie pare să fi fost aprobată în unanimitate de ambele părți.

”Harry a fost foarte discret, și la fel și Meghan. Au ținut capul plecat timp de câteva luni și cred că acesta ar putea fi momentul potrivit pentru ca Harry să se întâlnească cu tatăl său și pentru ca ei să aibă o conversație între adulți”, a declarat jurnalistul Duncan Larcombe pentru revista „OK!”. „Cred că există o cale de întoarcere pentru Harry, pentru că Familia Regală nu i-a trântit ușa în nas”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...