Schimbări majore la Vorbește Lumea! Ce se întâmplă cu emisiunea de la PRO TV. Anunț oficial

Au fost anunțate schimbări, din partea PRO TV, și pentru emisiunea Vorbește Lumea. Mai mult, deciziile au fost luate pentru a putea continua transmisiunea. Deciziile i-au vizat în mod direct și pe prezentatorii Cove și Adela Popescu. La rândul ei, și Viviana Sposub a avut parte de un set similar de reguli, de la oficialii postului de televiziune.

Schimbări majore la Vorbește Lumea! Ce se întâmplă cu emisiunea

Adela Popescu și Cove le aduc telespectatorilor cele mai noi vești legate de vedete, dar și informații despre noul virus. Emisiunea lor este difuzată de la 10:30, iar cei din fața micilor ecrane au putut să observe deja schimbările. Mai exact, aceștia nu mai au invitați live în studioul emisiunii, însă au intrat în direct cu numeroase personalități, în ultimele zile, prin intermediul mediului online. De asemenea, mulți au putut să afle și noi idei de cum să își petreacă timpul rămas liber, din partea acestora.

Schimbări majore la Vorbește Lumea! Ce se întâmplă cu emisiunea de la PRO TV. Anunț oficial

PRO TV a anunțat schimbări în grila de program și pentru Vorbește Lumea, emisiunea prezentată de Cove și Adela Popescu

Totodată, oficialii postului TV au decis ca edițiile din prezent să se desfășoare într-un mod diferit. În primele zile de la intrarea în vigoare a ordonanței militare aceștia stăteau în colțuri diferite ale studioului de filmat, pentru a diminua orice risc. Mai nou, au fost luate măsuri suplimentare, iar din acestă săptămână, doar Cove mai este prezent în platoul Vorbește Lumea.

Anunțul oficial despre show-ul prezentat de Cove & Adela Popescu

”Când toată lumea găsește soluții de a ne muta în online, așa am făcut și noi..astfel încât să pot transmite din dormitor! Mai avem unele momente de întreruperi când cei mici au nevoie de mine, dar sunt sigură că telespectatorii sunt înțelegători!”, a susținut Adela.

Oficialii PRO TV au decis să respecte cât mai bine normele de siguranță, și de aceea Adela Popescu este acasă, din această săptămână. Va putea fi urmărită, asemenea Vivianei Sposub, prin intermediul aplicațiilor virtuale, în cadrul show-ului. Pentru vedetele PRO TV, perioada de față reprezintă o reală provocare, așa cum a admis și cunoscuta blondină.

”Este o perioadă în care ne reinventăm, în care descoperim noi posibilități de a comunica și a face lucruri împreună…dar la distanță! Îmi lipsește Adela, evident, și mi-ar fi plăcut să putem fi amândoi în studio, dar mă bucur că am găsit această variantă și că putem fi alături de telespectatori, zi de zi!”, a transmis și Cove.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI