Cu cine a fost prinsă în tandrețuri Viviana Sposub de la ”Vorbește lumea”. Iubitului ei nu-i va pica prea bine

Viviana Sposub, una dintre vedetele PRO TV, a fost surprinsă în ipostaze tandre cu un alt bărbat. Cel despre care se știa că are o relație cu tânăra din emisiunea “Vorbește lumea” cu siguranță nu avea habar despre toate acestea. Mai mult, imaginile fac de multe ori cât o mie de cuvinte, iar aceștia păreau pe cale să formeze un nou cuplu.

Cu cine a fost prinsă în tandrețuri Viviana Sposub de la ”Vorbește lumea”

Frumoasa prezentatoare s-a afișat cu un alt bărbat față de actorul de comedie Ionuț Rusu. Momentele s-au petrecut recent, în Capitală. Mai mult, senzuala vedetă de la PRO TV pare să fi cucerit un alt tânăr, căruia i-a picat cu tronc. Cei doi au cinat într-un local și din câte se pare, este vorba tot despre un coleg de la postul de televiziune.

Acesta este însă asistent în emisiunea lui Cătălin Măruță și au cel mai probabil foarte multe subiecte comune de discuție. Potrivit ciao.ro, în urmă cu câteva zile, aceștia au decis să iasă în oraș împreună și după ce au mers la un restaurant, s-au închis cu orele în mașina bărbatului.

Cu cine a fost prinsă în tandrețuri Viviana Sposub de la ”Vorbește lumea”. Iubitului ei nu-i va pica prea bine

Viviana Sposub a fost surprinsă alături de un alt bărbat într-o mașină (foto stânga: ciao.ro)

Iubitului ei nu-i va pica prea bine

Viviana Sposub a devenit cunoscută ca prezentatoare de meteo, pe Antena 1. În prezent se bucură de o foarte mare popularitate, în rândul publicului, și datorită aparițiilor marcate în cadrul show-ului “Vorbește lumea”. Celebră și datorită ipostazelor provocatoare în care a tot pozat în ultima perioadă, vedeta de 23 de ani părea să se simtă foarte bine în compania lui Radu Ciucă, asistentul lui Cătălin Măruță. Tânărul este cunoscut publicului mai degrabă ca burlacul emisiunii, pentru că și-ar încerca norocul cu toate fetele singure care marchează o apariție în cadrul show-ului.

După ce seara a fost declarată oficial încheiată, bărbatul a condus-o acasă, în mod galant. Și-a parcat autoturismul marca Mini Cooper chiar în fața blocului în care locuiește Viviana Sposub. Odată ce asistenta TV și-a făcut curaj să coboare, au mai urmat o serie de priviri, pline de subînțeles, cu rol de rămas bun. Viviana este într-o relație cu Ionuț Rusu, comediantul care s-a făcut remarcat la emisiunea iUmor de pe Antena 1.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI