Vestea primită de Adela Popescu de la soțul ei, Radu Vâlcan. Când va putea să vină acasă după Insula Iubirii

Emanuela Pană 25.03.2020, 14:18
Vestea primită de Adela Popescu de la soțul ei, Radu Vâlcan. Când va putea să vină acasă după Insula Iubirii

După o perioadă petrecută în Republica Dominicană, unde a filmat pentru noul sezon din „Insula Iubirii”, emisiune difuzată pe Antena 1, Radu Vâlcan se întoarce acasă. Vestea a fost primită cu mare bucurie de soția acestuia, Adela Popescu, care, nu cu mult timp în urmă, le povestea fanilor săi că va trebui să aibă grijă singură de cei doi copii. Prezentatorul TV va rămâne, însă, în izolare timp de două săptămâni!

Vestea primită de Adela Popescu de la soțul ei

Radu Vâlcan s-a aflat în ultima vreme în Republica Dominicană unde a tras pentru un nou sezon „Insula Iubirii”, dar criza medicală fără precedent care a pus stăpânire pe lume, i-a schimbat și actorului planurile. Acesta a postat pe contul său de Instagram un mesaj pentru Adela, în care își anunța soția că se întoarce acasă. Numai că cei doi nu se vor putea vedea prea curând, date fiind măsurile de protecție împotriva răspândirii temutului coronavirus.

Noul sezon „Insula Iubirii” va începe în curând la Antena 1. Telespectatorii vor putea urmări noi povești de viață, vor face cunoștință cu noi ispite, noi locații și situații inedite, cu care cuplurile nu s-au mai confruntat în sezoanele anterioare.

Când va putea ajunge acasă Radu Vâlcan

Actorul și frumoasa lui soție nu se vor putea revedea mai devreme de paisprezece zile, deoarece acesta va trebui să rămână în izolare, date fiind măsurile actuale și starea de urgență provocată de virusul mortal. Abia după cele două săptâmâni, Radu Vâlcan își va putea strânge în brațe familia, pe Adela și pe cei doi copii pe care îndrăgitul cuplu îi au împreună.

Băieții Adelei Popescu
Băieții Adelei Popescu

Prezentatorul TV a postat o fotografie pe Instagram, în care purta o mască de protecție, dovada respectării măsurilor impuse, în dreptul căreia făcea marele anunț. Acesta nu a ratat ocazia, și i-a făcut o declarație minunatei lui soții.

„Iubire, vin acasă, ne vedem peste două săptămâni…”, a scris Radu Vâlcan pe contul său de socializare.

De ieri, 24 martie, țara noastră se află în carantină totală din cauza COVID-19.

Urmăriți Impact.ro și pe