Schimbări majore la Bravo, Ai Stil! Fostă vedetă Antena 1, pe lista concurentelor din noul sezon al emisiunii de la Kanal D

Diana Radu 18.12.2019, 16:59
Schimbări majore la Bravo, Ai Stil! Fostă vedetă Antena 1, pe lista concurentelor din noul sezon al emisiunii de la Kanal D

Mult așteptata emisiune de pe Kanal D, ”Bravo, Ai Stil!”, va debuta în curând cu un nou sezon, care se va numi ”Celebities”. Însă, de data aceasta formatul emisiunii este unul diferit, deoarece toate concurentele sunt vedete cunoscute deja publicului larg. Iată numele a trei dintre vedetele care se vor regăsi în sezonul șase al show-ului de modă.

Cine sunt concurentele care vor face parte din noul sezon Bravo, Ai Stil? Printre acestea se află și o fostă vedetă Antena 1

Noul sezon Bravo, Ai Stil! va fi jurizat tot de Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu și Matrice Munteanu, așa cum v-ați obișnuit. Surpriza noului sezon ”Celebrities”, o reprezintă însă concurentele. Momentan nu se știe exact care este data exactă pe care va fi difuzată prima ediție, dar s-au aflat numele primelor trei concurente.

Numele primei concurente care se va lupta pentru marele premiu în sezonul cu numărul șase de la Bravo, Ai Stil!, este Maria Ilioiu, fosta ispită de la Insula Iubirii de pe Antena 1. Fosta vedetă Antena 1, a declarat că în noua sa apariție la TV vrea ca publicul să o cunoască exact așa cum este.

Maria Ilioiu, ispita insula iubirii, bravo ai stil
Maria Ilioiu, fosta ispită de la Insula Iubirii de pe Antena 1, concurentă la Bravo, Ai Stil!

”Vreau să mă cunoașteți exact așa cum sunt. Vreau sa demonstrez cine sunt și ce pot! Sunt sinceră, fidelă, iubitoare, pasională și vehementă!”, a spus Maria Ilioiu.

A doua concurentă care va participa la noul sezon ”Bravo, Ai Stil!”, este o celebră cântăreață. Este vorba despre Raluca Tănase, din trupa ”Bambi”.

”Sunt o persoană care are mereu un cuvânt de spus în ceea ce privește arta, care nu renunșă ușor și care demonstrează mereu implicare. Stăpânesc foarte bine emoțiile, iar atunci când simt presiune nu mă pierd ușor”, spune Raluca Tănase.

Iar numele celei de a treia concurentă care a fost făcut public de către Kanal D este Calina Dumitrescu, fiica Catincăi Roman. Toate cele trei vedete, precum și altele se vor lupta în noul sezon pentru a demonstra că au stil, dar și pentru a câștiga marele premiu.

Urmăriți Impact.ro și pe