Când va începe Bravo, Ai Stil! și ce schimbări aduce noul sezon al emisiunii. Kanal D tocmai a făcut anunțul

Diana Radu 05.12.2019, 14:52
Când va începe Bravo, Ai Stil! și ce schimbări aduce noul sezon al emisiunii. Kanal D tocmai a făcut anunțul

Începe un nou sezon ”Bravo, Ai Stil!” și se anunță a fi unul cu multe suprize și cu un format puțin schimbat. Reprezentanții postului Kanal D, unde va fi difuzată emisiunea, au anunțat că sezonul cu numărul șase al show-ului de modă se va numi „Celebrities”. Când va începe Bravo, Ai Stil?

Noul sezon ”Bravo, Ai Stil!” vine cu o serie de schimbări. Anunțul făcut de Ilinca Vandici

Sezonul șase Bravo, Ai Stil va fi prezentat tot de Ilinca Vandici, care a anunțat că surpriza acestui sezon vor fi concurenții. De asemenea, vedeta a dezvăluit că toți participanții sunt deja cunoscuți publicului larg.

„Bravo, ai stil! – Celebrities”, o nouă provocare ce duce competiţia la alt nivel. Un nou sezon al show-ului fenomen revine, în curând, la Kanal D! Ilinca Vandici, prezentatoarea show-ului, va reveni în faţa telespectatorilor, însoţindu-le pe concurente în, poate, cea mai spectaculoasă experienţă a vietii lor”, a fost mesajul de pe o rețea de socializare oferit de Bravo, ai Stil pentru fanii show-ului de modă.

Anunțul făcut de Ilinca Vandici
Anunțul făcut de Ilinca Vandici

„Mi-a fost foarte dor de Bravo, ai stil!, de reîntâlnirea cu publicul nostru, de colegi, de toată agitaţia frumoasă care însoţeşte un show de o asemenea anvergură. Abia aştept să cunosc concurentele!”, a declarat Ilinca Vandici.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe