Schimbare uriașă la Pro TV. Corina Caragea va avea un nou șef. Ce se pregătește în culise

Iancu Andreea 08.11.2021, 15:11
Schimbare uriașă la Pro TV. Corina Caragea va avea un nou șef. Ce se pregătește în culise

O mutare neașteptată ar urma să aibă loc în cadrul conducerii Pro TV, după ce o personalitate importantă ar putea să devină noul șef pe care Corina Caragea îl va avea. Prezentatoarea rubricii de știri sportive ar putea să răspundă în fața unei personalități din lumea sportului. Schimbarea anunțată recent a rămas deocamdată în culisele postului de televiziune.

Care ar putea fi noul șef de la Pro TV, pe care îl va avea Corina Caragea

Corina Caragea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de știri sportive de la posturile autohtone. Vedeta de la Pro TV ar urma însă să treacă printr-o schimbare în cariera sa, după ce un nou șef ar fi fost anunțat în cadrul Departamentului de Sport din cadrul trustului din Pache Protopopescu. Se pare că un fost director al unor posturi importante, care s-a ocupat de sectorul sportiv, ar fi în pline negocieri pentru semnarea unui contract cu Pro TV.

Fostul director al postului Telekom Sport, Vlad Enăchescu, s-ar afla în discuții cu conducerea trustului Pro TV, conform paginademedia.ro. Conform sursei citate, Enăchescu ar putea să preia conducerea Departamentului de Sport de la Pro TV, acolo unde activează și frumoasa brunetă, Corina Caragea. Prezentatoarea știrilor sportive ar urma astfel să aibă un nou șef.

Cine va fi noul șef pe care Corina Caragea îl va avea la Pro TV
Vlad Enăchescu se mută la Pro TV

Cine este Vlad Enăchescu, posibilul șef la Sport, din cadrul Pro TV

Vlad Enăchescu a condus în ultimii 11 ani postul TV Telekom Sport (cunoscut inițial ca Dolce Sport), post unde a devenit Director General din 2010. Totodată, el a ocupat postul de Director General și în cadrul Telesport, post ce face parte din grupul Realitatea, unde a activat în perioada 2008-2010. De asemenea, el s-a remarcat în trecut și în cadrul Departamentului de Sport al Televiziunii Publice, din 1995 și până în 2008.

Deocamdată, Vlad Enăchescu nu a dorit să comenteze informațiile privind discuțiile cu Pro TV. Acesta însă a decis să plece de la Telekom Sport, după ce a condus postul chiar de la înființarea stației Dolce Sport. Mutarea sa a venit după ce Telekom Sport a trecut la Clever Media (care deţine, printre altele, Look şi Prima TV).

Decizia a fost a mea, dar a fost o înțelegere a parților că această colaborare urmează să înceteze. Am agreat de comun acord să mai stau o perioadă. Despre direcţie vom vorbi la momentul respectiv. Rămâne să vedem, nu pot să spun în momentul de faţă ceva foarte clar, a declarat Vlad Enăchescu pentru sursa citată.

Urmăriți Impact.ro și pe