Schimbare majoră la un post tv celebru din România. Ce au de gând să pună pe ecran

Iancu Andreea 10.12.2021, 18:29
Schimbare majoră la un post tv celebru din România. Ce au de gând să pună pe ecran

Noi modificări sunt anunțate la final de an pentru un post tv celebru din România. Oficialii televiziunii au dezvăluit motivul pentru care s-a aprobat o schimbare importantă pentru canalul de televiziune, care urmează să îi bucure pe telespectatori cu surprize neașteptate. Dincolo de noua înfățișare a postului tv, există și modificări în privința grilei de programe ce urmează să fie difuzate începând cu această lună.

Ce schimbare a fost anunțată pentru un post tv celebru din România

TV 1000, un post tv celebru în România pentru producțiile cinematografice cu care își încântă telespectatori, a anunțat că urmează să treacă printr-o serie de schimbări. Oficialii televiziunii au stabilit care va fi noua înfățișare a programului, care urmează să își surprindă fanii cu un nou logo. Totodată, mai multe noutăți sunt anunțate de luna aceasta.

Sigla postului de televiziune va fi remarcată printr-un nou design, stația oferind și un nou pachet de elemente de branding on-air, social media şi digital. Cel care se ocupat de toate detaliile aceste schimbări este designerul de creație Keith Livingstone. Cei care urmăresc postul tv vor putea descoperi schimbarea începând de astăzi, 8 decembrie. TV 1000 se va bucura așadar de un aspect mai „limpede” şi „mai simplu” după integrarea noului logo.

Noul logo a fost conceput pentru a fi întâi de toate digital, imprimând prospeţime şi îndrăzneală mărcii, cu un aspect simplu, limpede, premium, au explicat oficialii postului.

Ce schimbare majoră a fost anunțată la un post tv celebru din România
Sigla postului TV1000 a suferit modificări

Grila TV 1000, încărcată de premiere. Producțiile pe care le va difuza postul de televiziune

Dincolo de noua înfățișare a canalului tv, postul a anunțat și o serie de producții cinematografice importante care urmează să fie difuzate. TV 1000 a pregătit titluri importante pe care le va difuza pe parcursul perioadei sărbătorilor. Printre acestea se numără „The Internship”, cu Vince Vaughn şi Owen Wilson, dar și trilogia „House Party” cu Christopher Reid şi Christopher Martin. Acestea vor avea premiera pe parcursul a trei nopţi consecutive, între 7 şi 9 decembrie, la ora 22:00.

De asemenea, potrivit grilei de programe a postului TV 1000, filmul „What Happens in Vegas”, cu Cameron Diaz şi Ashton Kutcher, se vede luni, 13 decembrie, la ora 21:00. Și franciza „Big Momma” va fi difuzată pe tot parcursul zilei, sâmbătă, 19 decembrie, de la ora 16:00, iar „Magnolia”, cu Tom Cruise şi Julianne Moore, va putea fi urmărită de telespectatori luni, 27 decembrie, la ora 22:00.

Pentru că postul de televiziune speră să aducă zâmbetul pe buzele fanilor săi, „Sezonul Comediei” poate fi urmărit în fiecare seară până în 19 decembrie. Acesta prezintă o selecţie de filme precum „The Legend of Ron Burgundy”, „Pineapple Express”, „Adventureland”, „Down With Love” şi „The Informant”.

Printre cele mai așteptate producții, ce urmează să fie difuzate zilnic, din 20 decembrie, se numără și filmele „Fight Club”, „The Revenant”, „Unforgiven”, „Noah”, „The Lost Boys”, „L.A. Confidential”, „Philadelphia”, „The Big Short” şi „Revolutionary Road”.

Urmăriți Impact.ro și pe