Un nou post TV pentru copii începe să emită în România. A început ca un canal de Youtube. ”Orice părinte știe bebelușul care ne reprezintă”

Iancu Andreea 09.11.2021, 19:32
Un nou post TV pentru copii începe să emită în România. A început ca un canal de Youtube. ”Orice părinte știe bebelușul care ne reprezintă”

O televiziune românească ar putea aduce vești bune pentru familiile cu copii. Un nou post TV, care a devenit celebru pe Youtube, ar putea începe să emită în România. Mai mulți distribuitori de televiziune ar putea să semneze contractul cu acest program. Vestea este una grozavă pentru părinții care nu folosesc internetul pentru momentele de distracție ale celor mici.

Ce post TV pentru copii începe să emită în România

Canalele de televiziune pentru copii ar putea avea un nou competitor, după ce un post TV începe să emită în România. Acesta era disponibil până acum doar online, pe Youtube, însă ar putea să transmită programele sale și la televizor. Potrivit fondatorului, Alexandru Badan, televiziunea românească TraLaLa a început deja să emită și poate fi retransmisă gratuită, în toată țara.

Deocamdată există discuții cu distribuitorii de cablu. Cele mai mari companii din domeniu ar putea să emită semnalul postului TV pentru copii, mai cu seamă că este gratuit. Cântecele și animațiile deja cunoscute de către utilizatorii platformei digitale ar putea deveni un bun material pentru grădinițe sau școli, dar și pentru cei care nu beneficiază de conexiune la internet.

TraLaLa TV emite şi sunt foarte bucuros să spun că au început discuţiile cu distribuitorii de televiziune prin cablu. Semnalul este deja în Interlan TVX, emitem redundant atât SD cât şi HD. Consider că este o oportunitate extraordinară pentru RDS-RCS, pentru Vodafone si pentru Orange să retransmită gratuit un post validat anterior de publicul român, un post pe care ei îl cer, un conţinut pe care îl consumă în alt mediu, în digital.

Ei vor putea duce cântecele şi animaţiile noastre în toate colţurile ţării, şi la acei copii care nu au internet, şi în acele grădiniţe sau şcoli care nu au tablete dar poate au cablu TV. De-abia aşteptăm să răspundem tuturor fanilor care ne întreabă pe ce canal suntem pe telecomanda lor!, a explicat fondatorul, potrivit paginademedia.ro.

Un post TV pentru copii debutează în România
Postul de TV TraLaLa a început să emită în România

Cum va arăta programul propus de postul TraLaLa TV

TraLaLa a fost inițial lansat, în anul 2012, ca un canal de Youtube. Ulterior, în decembrie 2020, postul de televiziune pentru copii a primit licență de emisie de la CNA. În privința grilei de programe pe care se va baza noul post, Cristina Badan, fondatoarea TraLaLa precizează faptul că acesta va ține cont de programul zilnic al unui preșcolar.

Dimineaţa începe cu melodii educative dar dinamice, care încurajează la mica înviorare, iar după-amiază emisiunile vor permite copiilor să se odihnească puţin, mai ales că vor avea si o oră de engleză. Programul de seară va descărca energia de peste zi a celor mici şi îi va pregăti pentru seară. Începând cu ora 21:00, cântecele TraLaLa, atât de îndrăgite de către copii şi părinţi, îi va ajuta pe cei mici să adoarmă, a povestit fondatoarea.

Urmăriți Impact.ro și pe