Schimbare majoră! Ce se întâmplă cu emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV. Anunțul tocmai a fost făcut

Iancu Andreea 28.03.2022, 17:08

După ce ani buni a colaborat cu trustul Intact, moderând emisiunea Agentul VIP la Antena Stars, Cristi Brancu a ales să facă o mutare importantă, astfel că fanii săi îl pot vedea la cârma unei emisiuni de la Prima TV. Exclusiv VIP, producția a cărei gazdă este realizatorul TV, trece însă printr-o schimbare majoră. Anunțul a fost făcut chiar de către Cristi Brancu, prezentatorul explicând ce urmează să se întâmple în perioada următoare.

Schimbări importante la Prima TV, în emisiunea lui Cristi Brancu

Unul dintre prezentatorii cu experiență din televiziunea din România a ales să facă o mutare importantă în cariera sa. Astfel, din 8 martie 2021 Cristi Brancu a decis să treacă la Prima TV, unde prezintă emisiunea Exclusiv VIP. Producția trece însă prin schimbări, conform anunțului făcut recent chiar de către prezentator. Pentru că emisiunea lui Cristi Brancu se bucură de succes, aceasta urmează să beneficieze de mai multe ore de difuzare.

Exclusiv VIP, care a fost difuzată până acum în intervalul 16:00 – 18:00, urmează să fie difuzată începând cu data de 28 martie de la ora 15:00. În plus, show-ul va avea o durată de trei ore de astăzi. Pe de altă parte, echipa emisiunii prezentate de Cristi Brancu se mărește, după ce realizatorul a anunțat că Oana Turcu Brancu, soția sa, se alătură producției, ca parteneră de platou.

„Oana Turcu e cea care vine cu o nouă perspectivă asupra a tot ceea ce doresc femeile să ştie despre ele, despre sănătatea, frumuseţea, dezvoltarea, visele lor. Cu specialişti, vedete, întrebări, demonstraţii. Chef Iulian Olaru vine cu un vagon de reţete noi, în direct. Avem şi un concurs în care oamenii vor câştiga dacă vor ghici cine se află în spatele unor imagini unice! Avem o arhivă de câteva mii de poze unice cu vedete.”, a menționat Cristi Brancu, potrivit paginademedia.ro.

Ce se întâmplă cu emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV
Cristi Brancu și soția sa, Oana Turcu

Oana Turcu, despre colaborarea cu soțul său

Soția prezentatorului de la Prima TV, Oana Turcu Brancu, intră în echipa emisiunii pentru a fi gazda unei noi rubrici dedicate femeilor, în care vor exista numeroase sfaturi și discuții despre frumuseţe şi sănătate. Cei doi soți nu se află la prima colaborare, în trecut, aceștia fiind parteneri cunoscuți în cadrul diferitelor proiecte de televiziune.

„Noi doi suntem o echipă. Îi spuneam acum o săptămână lui Cristi că noi suntem sticla şi dopul. Împreună ducem la bun sfârşit ce ne dorim. Mă simt răsfăţată să fiu într-o emisiune, Exclusiv VIP, care a cucerit publicul în primul an de viaţă cu celebritate, curiozitate, decenţă, iubire de oameni. Ceea ce mă reprezintă şi pe mine. Altfel, acolo unde suntem noi doi, e o energie care poate muta munţi”, spune Oana Turcu Brancu.

Cristi Brancu și Oana Turcu sunt căsătoriți de mai bine de 14 ani și pot fi considerați o pereche potrivită, formând un cuplu sudat, care s-a remarcat de-a lungul anilor prin longevitate și discreție. Cei doi soți au împreună un fiu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...