Oana Turcu Brancu, gafă pe internet. Ce au observat imediat internauții la soția lui Cristi Brancu

Stan Filon 14.09.2021, 10:00
Oana Turcu Brancu, gafă pe internet. Ce au observat imediat internauții la soția lui Cristi Brancu

Oana Turcu Brancu a făcut recent o gafă și a mai postat și pe internet dovada! Soția lui Cristi Brancu și-a însoțit luni fiul la școală, moment în care a comis gafa care i-a făcut pe cei din conducerea școlii unde învață fiul său să se uite chiorâș la ea.

Oana Turcu Brancu, gafă pe internet

Oana Turcu și Cristi Brancu sunt căsătoriți de 13 ani de zile și au împreună un copil. Tudor a tocmai ce a început clasa a IV-a, iar mama lui i-a fost alături luni, în prima zi de școală. La fel cum au făcut toți părinții care au umplut rețelele de socializare cu fotografii din prima zi de școală, și Oana Turcu a imortalizat momentul.

Soția lui Cristi Brancu a postat și ea pe Internet fotografia în care apare alături de fiul său, însă internautii au observat imediat gafa făcută. Oana Turcu și fiul său s-au oprit pentru poză chiar în dreptul gardului școlii, acolo unde staționarea era interzisă! O spune chiar afișul prins de gardul școlii, care apare și în imagini!

Oana Turcu Brancu, gafa pe internet
Oana Turcu Brancu, gafa pe internet

Cât plătește Cristi Brancu pentru școlarizarea copilului său

Vedetele de televiziune și-au înscris copilul la o școală particulară, iar taxele costă foarte mult, cel puțin pentru o familie normală. Cristi Brancu și oana Tudor și-au înscris copilul șa Little London International Academy, unde taxele de studiu ajung chiar și la 8.000 de euro pe an!

Școala respectivă îi răsplătește însă pe elevii silitori! Pe site-ul școlii scrie că absolvenții de clasa a VIII-a care dau examen de admitere la liceul școlii respective pot beneficia de reduceri semnificative, dacă obțin o notă bună de admitere. Liceul poate fi chiar și gratuit pentru elevii de excepție!

Burse de studiu pentru liceu:

  • 25% din taxă pentru media de admitere min. 8.50
  • 50% din taxă pentru media de admitere min. 9.00
  • 100% din taxă pentru media de admitere min. 9.50

Așadar, Tudor i-ar putea scuti de bani frumoși pe părinții săi celebri, cel puțin la liceu, dacă va obține o notă bună la admitere. Până atunci însă, mai este cale lungă. Cristi Brancu se declară uluit de ”calea lungă” parcursă până acum alături de soția sa.

Vedeta de televiziune nu ezită să-și expună sentimentele pe internet sau chiar la TV, de câte ori are ocazia. ”21 Ianuarie. E puțin frig afara. Ma pregătesc cu o emoție unica de emisiune. Se va întâmpla ceva acolo pe care îl doream de o viața. Încă nu am cunoscut-o, dar inima îmi spune ca ea e.
E seara. Trece pe lângă mine fără sa ma vadă, apoi ne vedem în direct. În clipa in care i-am spus numele, a început totul: “Doamnelor și domnilor, @oana_turcu !”
21 ianuarie 2008. Au trecut 12 ani de iubire si împlinire, așa cum nu credeam ca există!
La mulți ani, sufletul meu!”, a scris vedeta anul trcut pe rețelele de socializare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...