Schimbare importantă la WhatsApp. Funcția pe care o așteptau toți utilizatorii

Mihnea Tălău 01.09.2023, 20:48
Schimbare importantă la WhatsApp. Funcția pe care o așteptau toți utilizatorii

O noua modificare, esențială la WhatsApp. Specialiștii serviciului de mesagerie au actualizat o funcție utilă astfel încât utilizatorii pot acum să editeze mesajele trimise în aplicație pentru o perioadă de timp, după ce au apăsat „Trimite”. Un interval de 15 minute.

Modificare de ultimă oră la WhatsApp

Aplicația s-a modificat constant în ultimii ani, astfel că opțiunile și funcțiile puse la dispoziția utilizatorilor sunt mult mai multe decât la început.

„De la corectarea unei simple greșeli de ortografie până la adăugarea unui context suplimentar la un mesaj, suntem încântați să vă oferim mai mult control asupra discuțiilor dumneavoastră. Tot ce trebuie să faceți este să apăsați lung pe un mesaj trimis și să alegeți „Editare” din meniu timp de până la cincisprezece minute după aceea”, arată serviciul de mesagerie, potrivit ProTV.

Aceasta este o actualizare la îndemână, care te va ajuta în cazul acelor probleme deosebit de enervante de corectare automată sau în cazul în care eviți ca contextul mesajului să fie interpretat greșit pe baza trimiterii unui cuvânt greșit, pentru că ai tastat rapid.

Cum citești mesajele șterse de pe WhatsApp trucul pe care puțini utilizatori îl știu

Fereastra de 15 minute îți permite să faci rectificările dorite

Fereastra de 15 minute este suficientă pentru a surprinde orice greșeli.

Mesajele vor putea fi modificate chiar dacă destinatarul le-a citit deja. Acesta va primi însă o notificare și va ști că ai intervenit asupra acelui conținut.

Funcția poate fi activată apăsând pe un mesaj și selectând „edit” din meniul pop-up care apare.

Anterior, singura modalitate de a corecta un mesaj trimis în grabă sau care conținea o eroare era să îl ștergi și să trimiți unul nou, iar destinatarii erau avertizați de acest lucru prin înlocuirea mesajului eliminat cu fraza: „Acest mesaj a fost șters”.

WhatsApp este cea mai populară aplicație de mesagerie, cu peste două miliarde de utilizatori. În ultimele câteva luni, platforma deținută de Meta a dobândit o serie de caracteristici utile, mari și mici.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...