Schimbare importantă la Bravo, ai stil. Ce trebuie să știe telespectatorii

Iancu Andreea 11.11.2020, 13:49
Schimbare importantă la Bravo, ai stil. Ce trebuie să știe telespectatorii

O nouă modificare în grila de programe a postului Kanal D a fost anunțată. Astfel, show-ul “Bravo, ai stil” urmează să sufere o schimbare importantă, pe care toți telespectatorii trebuie să o afle.

Ce se întâmplă cu emisiunea “Bravo, ai stil”

Postul TV Kanal D a anunțat o schimbare care afectează tronsonul de difuzare al show-ului “Bravo, ai stil”. Astfel, după ce emisiunea prezentată de Ilinca Vandici era difuzată sâmbăta, începând cu ora 22:30, edițiile de gală vor putea fi urmărite începând cu ora 20:00, conform noului program anunțat de paginademedia.ro. Această modificare va duce la mutarea serialului „Moldovenii”, difuzat de la 20:00, pe un nou tronson orar. Acesta urmează să fie urmărit începând cu ora 23:00, potrivit anunțului făcut de reprezentanții postului Kanal D.

Pe de altă parte, edițiile din timpul săptămânii nu vor suferi modificări din punct de vedere al intervalului orar de difuzare. Astfel, începând de miercuri și până vineri, de la ora 23:00, telespectatorii vor putea urmări parcursul concurentelor în fața juraților. Aceștia din urmă sunt Raluca Bădulescu, Cătălin Botezatu și Maurice Munteanu.

Competiția de stil a mai suferit modificări de-a lungul timpului în grila de programe. Astfel, în luna septembrie, show-ul de fashion era difuzat de la ora 22:00. Totuși, el a fost mutat ulterior în timpul săptămânii de la ora 23:00, potrivit sursei citate.

Competiția
Competiția “Bravo, ai stil” va fi difuzată sâmbăta, de la ora 20:00
foto – Kanal D

“Bravo, ai stil”, o competiție despre modă și stil

Reality-show-ul “Bravo, ai stil” aduce în prim plan o serie de concurente, care prezintă zilnic câte o ținută în cadrul emisiunii. Aceasta este analizată și dezbătută alături de jurați și de către celelalte participante. De asemenea, fiecare dintre concurente obține un punctaj, constând în steluțe oferite de către juriu. La finalul săptămânii, primele două competitoare se bucură de imunitate în cadrul galei de sâmbătă.

În cazul eliminărilor, concurentele care obțin cel mai mic punctaj în gală precum și cele care sunt nominalizate de celelalte participante candidează pentru eliminare. Astfel, cea care obține cel mai mic punctaj în urma televotingului părăsește competiția de stil.

Sezonul prezent, “Bravo, ai stil – Celebrities”, le are drept protagoniste pe unele dintre cele mai cunoscute  vedete din România. Acestea se întrec în ținute care mai de care mai stilate, punându-și la bătaie creativitate. Printre numele sonore ale competiției de la Kanal D se numără: Xonia, Roxana Nemeș, Cristina Șișcanu, Alexandra Ungureanu, Oana Radu, Andreea Tonciu, Deea Codrea și Theo Rose.