Scandal șocant în showbiz! Fosta concurentă Bravo, ai stil!, bătută măr de Dudu Conchita

Mirabela Vasile 08.10.2020, 16:26
Scandal șocant în showbiz! Fosta concurentă Bravo, ai stil!, bătută măr de Dudu Conchita

Scandal șocant în showbiz! Un incident scandalos a dat peste cap lumea mondenă din Capitală. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!”, Naba Salem, spune că Dudu – Conchita de România a agresat-o fizic în incinta salonului lui. De altfel, hairstylistul a declarat că el doar a încercat să se apere, după ce bruneta ar fi sărit, brusc, la bătaie. Polițiștii au ajuns imedia la fața locului.

Scandal șocant în showbiz! Naba Salem l-a acuzat pe hairstylistul vedetelor de violențe mari

Naba Salem, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” vine cu acuzații grave la adresa unui hairstylist îndrăgit de vedete. Aceasta s-a filmat în timp ce își arăta rănile de pe față și de pe corp – spune ea – provocate de Dudu, alias Conchita de România.

Din dezvăluirile lui Naba, se pare că motivul conflictului ar fi faptul că Dudu ar fi vorbit urât de ea altor persoane. La cele auzite, bruneta și-ar fi ieșit din fire și ar fi venit la salonul hairstylistului să-i ceară socoteală.

„Dragile mele, astea care vă faceți extensiile, să știți că pe toate vă face panarame, c**ve și așa mai departe. Să știți că toate care îl ajută mănâncă c***t. Sunt văzute mai prost decât alea care nu-l ajută. Să se vadă cine e Dudu. Mâna ce te ajută trebuie să o apreciezi și să o respecți, nu să îți bați joc de ea. Dar ce să știe…”, a spus Naba Salem pe contul ei de Instagram.

„Dudu nu știe să pună extensii! Dudu mă tunde în cap cu extensii clip-on.

Șmecherii orașului, cei mai mari interlopi, așa zice Dudu, că v-a f***t în c*r și că v-a dat la m**e. Toți bărbații care îl salută, el a avut ceva cu ei, cu fiecare. Deci, dragi, șmecheri, aveți grijă!”, a mai adăugat bruneta.

Cum se apara ce doi in fata fanilor in scandalul momentului
Cum se apara ce doi in fata fanilor in scandalul momentului

Cum se apără hairstylistul la acuzațiile brunetei

Bărbatul spune că nu și-ar fi dorit în niciun moment să ajungă la o altercație cu Naba, mai ales că el o considera o bună prietenă.

„Eu nu am bătut-o pe Naba. Naba a venit în incinta salonului la mine, a sărit peste mine, mi-a rupt tricoul, mi-a dat doi pumni și evident că și eu, la rândul meu, am fost nevoit să mă apăr într-un fel sau altul. Am chemat poliția. Poliția o să-și facă datoria. Există camera de luat vederi, o să vă demonstrez la toți că eu nu am bătut și nici n-o să bat vreodată o femeie. Pur și simplu m-am apărat așa cum ar face oricine. Vă mulțumesc și Dumnezeu să vă binecuvânteze! Mie-mi pare rău de toată situația asta, pentru că eu am considerat-o prietena mea pe Naba, eu am iubit-o, ne-am ajutat reciproc, am fost unul lângă altul. Dar dacă ea a vrut să ajungem la situația asta, eu am vrut să mă apăr”, a spus Conchita de România.

Urmăriți Impact.ro și pe