Ce studii are, de fapt, Raluca Bădulescu. Puțini știu asta despre jurata de la Bravo, Ai Stil! Celebrities

Mirabela Vasile 14.09.2020, 09:13
Ce studii are, de fapt, Raluca Bădulescu. Puțini știu asta despre jurata de la Bravo, Ai Stil! Celebrities

O îndrăgește toată lumea și are o energie debordantă, iar Raluca Bădulescu a vorbit fără perdea despre familia ei, dar și despre emisiunea care i-a schimbat viața. Cu toții o cunosc pe vedetă ca fiind jurata de la emisiunea de succes ”Bravo ai stil”, dar puțini știu însă că Raluca a fost corporatistă și a lucrat chiar în domeniul produselor petroliere.

Detaliul neștiut despre jurată

”Înainte de televiziune, am fost, în primul rând, fata părinților mei. Am constatat astăzi că există o teamă sau o jenă să mărturisească că au fost copilul mamei și al tatălui. Eu am fost și au avut grijă de mine mereu, au grijă de copilul meu în continuare și mă laud că m-a binecuvantat Dumnezeu cu părinți minunați. Când am terminat Facultatea de Litere, pentru trei luni am fost profesoară, dar n-a fost să fie domeniul meu. Am lucrat câteva luni de zile la o companie de telefonie mobilă la departamentul de relații cu publicul. În următorii opt ani, am lucrat pentru o companie petrolieră, în departamentul de trading import export.

Am fost corporatistă cu stil, pentru că moda mi-a plăcut întotdeauna, a fost pasiunea mea. M-am simțit bine și în acel mediu. Televiziunea este visul oricui. Eu am avut un mare noroc, faptul că am intrat în familia Kanal D. Pentru mine nu este doar un job în televiziune, este familia mea. Dacă într-o zi nu aș mai fi în fața publicului, cred că aș face ceva în domeniul modei, mi-aș îmbunătăți calitățile de DJ. După cum știti am un proiect care se numește „When fashion meets Music”, care mixează cele două concepte; moda și muzică. Eu sper să îmbătrânim la „Bravo, ai stil!„, care este cel mai frumos proiect din viața mea.”, a spus Raluca Bădulescu, pentru Redacția.

Raluca Bădulescu
Raluca Bădulescu

Ce se întâmplă pe platourile emisiunii

Vedeta subliniază că nimic nu ar face-o să renunțe la proiectul ”Bravo ai stil”. De asemenea, Raluca a menționat că emisiunea aceasta este viața ei si spune că este un format minunat și nu sunt doar povești spuse de ea, ci și experiențele concurentelor care au trecut pe acolo și au făcut mărturisiri în acest caz. Multe fete au declarat că participarea la emisiunea difuzată de Kanal D a fost una dintre cele mai frumoase experiențe.

În ceea ce privește sezonul ”Bravo, ai Stil! Celebrities”, așteptările sunt extrem de mari la fiecare apariție a concurentelor și asta pentru că participante sunt persoane publice, care știu cum e să ai de a face cu camerele de filmat.

Urmăriți Impact.ro și pe