Scene tulburătoare în Craiova. Șoferul unui bolid de lux a intrat cu viteză într-un magazin. Ce s-a întâmplat cu vânzătoarele

Alexandrina Toader 27.09.2021, 14:46
Scene tulburătoare în Craiova. Șoferul unui bolid de lux a intrat cu viteză într-un magazin. Ce s-a întâmplat cu vânzătoarele

Un șofer a intrat cu un bolid de lux într-un magazin din Craiova și doar un miracol a făcut ca vânzătoarele să scape cu viață. Întreaga scenă a fost surprinsă pe camerele de supraveghere ale chioșcului.

Șoferul unui bolid de lux a intrat cu viteză într-un magazin

Accidentul a avut loc luni, în jurul orei 13:00 pe una dintre cele mai aglomerate străzi din Craiova, în cartierul Lăpuș. Șoferul unui BMW ar fi fost acroșat de un tir și a tras de volan, apoi a intrat într-un magazin de pe marginea străzii. În urma impactuilui, autoturismul a spart pereții magaziunului și a intrat în incinta chioșcului.

Pe imaginile de pe camerele de supraveghere se vede cum șoferul intră brusc în magazin cu mașina și spulberă totul în jur. Bolidul a intrat în rafturi și a distrus întreaga marfă. În momentul respectiv, în incinta marketului erau două vânzătoare. Una dintre ele plecase în spate, într-o altă încăpere să aducă marfă, iar o alta se afla în partea stângă a magazinului.

Din fericire, niciuna dintre ele nu a fost rănită. Cu nici un minut înainte însă în magazin, exact în zona în care a intrat autoturismul și a distrus tot, veniseră la cumpărături doi copii și un bărbat. Aceștia abia ișseră din magazin când s-a întâmplat totul.

Soferul unui bolid de lux a intrat cu viteza intr-un magazin
Soferul unui bolid de lux a intrat cu viteza intr-un magazin

Eu eram aici la casă mea, colega era la mezeluri, servise o clientă cu un copil, era o doamnă cu un copil și doar ce plecase, eu mai aveam pe altcineva în momentul în care s-a întâmplat. Doar am auzit o bubuitură foarte puternică, un tir că îl și văzui și în nici două secunde mașina a fost în magazin.

Eu m-am dus în colț și o strigam pe colega pentru că de obicei stătea acolo în mijloc unde a intrat mașina, dar se mutase să pună fructele, că venise șeful cu fructele. Și asta a fost norocul, altfel nu mai era acum. Șocul a fost foarte mare, a spus una dintre vanzatoarele din magazin.

Polițiștii au declanșat o anchetă, iar șoferul tirului și șoferul mașinii au fost duși la audieri. Ei au fost testați cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ. Deocamdată nu se cunoaște valoarea pagubelor produse.

 

Urmăriți Impact.ro și pe