Imagini cu puternic impact emoțional în Dolj. Un bărbat de 51 de ani, spulberat de o mașină în timp ce traversa strada printr-un loc nepermis

Alexandrina Toader 15.09.2021, 15:50
Imagini cu puternic impact emoțional în Dolj. Un bărbat de 51 de ani, spulberat de o mașină în timp ce traversa strada printr-un loc nepermis

Imaginile au fost surprinse miercuri după-amiaza, în județul Dolj, când un bărbat în vâsrtă de 51 de ani a fost spulberat de o mașină în timp ce traversa strada printr-un loc nepermis.

Un bărbat de 51 de ani, spulberat de o mașină

Accidentul a avut loc în jurul orei 13:00, pe Druml Național 55 care face legătura între Craiova și Bechet. Pe raza localității Bădoși, un bărbat în vârstă de 51 de ani s-a angajat în traversarea drumului printr-un loc nepermis și a fost lovit în plin de un autoturism.

Întreaga scena a fost surprinsă pe camerele de supraveghere amplasate în zonă, iar imaginile sunt cu puternic impact emoțional. Pe acestea se vede cum pietonul se angajază în traversarea drumui, vede mașina că vine spre el, se sperie și încearcă să se grăbească, dar este aruncat peste capotă. La fața locului au ajuns și medicii de la Serviciul Județean de Ambulanță Dolj, dar nu l-au mai putut salva pe bărbat. Polițiștii au declanșat o anchetă.

Un barbat de 51 de ani, spulberat de o masina
Barbat spulberat de o masina

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dolj au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe DN 55, a avut loc un accident rutier. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au stabilit că un autoturism condus de un bărbat de 42 de ani, din Craiova, pe raza localității Bădoşi, către Bechet, ar fi accidentat un bărbat, de 51 de ani, din Craiova, care s-ar fi angajat în traversarea drumului public prin loc nepermis. În urma evenimentului rutier, din păcate, pietonul a decedat, a declarant Mihaela Sadoveanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale, pentru stabilirea cauzei decesului.

Urmăriți Impact.ro și pe