Scene șocante la Chefi la Cuțite. Două curente au ajuns pe perfuzii. Ce s-a întâmplat cu ele: „Mi se pare incredibil”

Badea Violeta 13.06.2023, 23:51

Momente de panică la Chefi la Cuțite. Două concurente din echipa lui chef Florin Dumitrescu au ajuns pe perfuzii în cadrul ediției de marți seară, 13 iunie. Emoțiile și stresul și-au spus cuvântul, iar organismul lor a cedat. Iată ce s-a întâmplat cu Mihaela Zahariea și Luna Morgaciova!

Momente de panică cel de-al 14-lea battle de la Chefi la Cuțite. Mihaela Zahariea și Luna Morgaciova au ajuns pe perfuzii

Au mai rămas doar două ediții până la semifinalele Chefi la Cuțite, iar concurenții încearcă să facă totul ca la carte și să dea tot ce-i mai bun pentru a ajunge în acea etapă a show-ului culinar.

Tensiunea și emoțiile sunt la cote maxime, iar două concurente au ajuns pe perfuzii în ediția de marți, 13 iunie. Este vorba despre Mihaela Zahariea și Luna Morgaciova, ambele din echipa lui chef Florin Dumitrescu.

Prima dintre ele a acuzat o oboseală, iar echipa medicală a fost nevoită să intervină pentru a-i acorda îngrijirea necesară. În schimb, Luna Morgaciova s-a confruntat cu o răceală foarte puternică și a avut nevoie la rândul ei de îngrijiri medicale. Astfel, doctorii i-au prescris un tratament pentru a o ajuta să se pună pe picioare cât mai rapid.

”Mi se pare incredibil faptul că mi s-a întâmplat chestia asta cu răceala și te ajută mult în momente de astea să vezi până unde poți să te duci și te face cumva să te simți puternic. Sunt aici, sunt încă în picioare. Să continuăm.”, a declarat concurenta în testimoniale.

Citește și Cum a slăbit Claudia Radu de la Chefi la Cuțite 60 de kilograme. A împărtășit dieta cu fanii!

Doua concurente de la Chefi la Cutite au avut nevoie de ingrijiri medicale
Doua concurente de la Chefi la Cutite au avut nevoie de ingrijiri medicale

Se iubește Luna Morgaciov cu un fost concurent Chefi la Cuțite?

Luna Morgaciov, concurenta pe care chef Sorin Bontea a trimis-o înapoi în echipa lui Florin Dumitrescu, se luptă pentru marele premiu de la Chefi la Cuțite, însă ea ar fi câştigat deja inima unui fost concurent al show-ului culinar.

Idila dintre ei ar fi început în timpul filmărilor pentru emisiune. Aceasta s-ar iubi cu Titus Antonescu, un tânăr care a participat la Chefi la Cuțite sezonul trecut și care a făcut parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu. El nu a ieșit învingătorul competiției, dar a ajuns să lucreze la Antena 1.

”Fac partea de styling, imagine, costumele, cum arată chefii pe sticlă, să nu arate rău, cum arată concurenții, tunicile. Eu îi îmbrac pe concurenți, dar tunicile sunt făcute la croitorie, nu știu să cos. Mă ocup de scenografie, de tot ce înseamnă platoul”, a declarat fostul concurent de la Chefi la Cuțite, potrivit celor de la cancan.ro.

Prin urmare, în timp ce avea grijă ca Luna Morgaciova să arate perfect pe micul ecran, acesta i-a atras atenția concurentei lui chef Florin Dumitrescu. De curând, pe o rețea socială, ea a povestit cum a ajuns să lege o relație de prietenie cu Titus Antonescu.

„Mi-a legat șorțul și când mi-a legat șorțul… mi l-a legat de tot”, a spus, râzând, Luna Morgaciova.

Citește și Cuplu surpriză la Chefi la Cuțite. Cu cine ar avea o relație Luna Morgaciova!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...