Un bărbat a dat cu mașina peste un polițist local într-un parc din București. Ce l-a deranjat pe șoferul nervos

Nicu Stan 15.03.2021, 12:26

Un bărbat a dat cu mașina peste un polițist local într-un parc din București. Ce l-a deranjat pe șoferul nervos și cum s-a terminat totul, citiți în articolul de mai jos.

Un șofer a lovit intenționat cu mașina un polițist local. Cum s-a terminat scandalul iscat într-un parc din București

Un incident periculos a avut loc într-un parc din București, unde un lucrător de la Poliția Locală a fost lovit intenționat cu mașina de un șofer nervos. Șoferul s-a enervat la culme după ce a intrat cu mașina în parc, lucru care era interzis.

Un agent din cadrul Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti a fost lovit intenţionat cu maşina de un conducător auto care pătrunsese ilegal în Parcul Tineretului.

Intrarea cu masina in parc era interzisa
Intrarea cu masina in parc era interzisa

Când a avut loc incidentul nefericit

Incidentul s-a petrecut duminică, la prânz, când mai mulţi cetăţeni au sesizat dispeceratul Poliţiei Locale Bucureşti cu privire la prezenţa pe aleile parcului a mai multor autovehicule. Ajunşi, rapid, la faţa locului, agenţii P.L.M.B. au surprins o şoferiţă care tocmai îşi croia drum cu maşina, prin mulţime, spre una din ieşirile din parc.

La solicitarea poliţiştilor locali de a se legitima, doamna a refuzat să-şi decline identitatea şi a susţinut, pe un ton arţăgos, că nu a văzut niciun indicator care să-i interzică accesul cu maşina în spațiul de agrement. Mai mult, soţul – care se afla pe bancheta din spate – o îndemna pe aceasta să-i ignore pe poliţiştii locali, să închidă geamul şi să se pună în mişcare.

Soțul femeii a trecut el la volan

Pentru că reacţia femeii nu l-a mulţumit, bărbatul a preluat iniţiativa: a dat-o la o parte, s-a urcat la volan, a pornit motorul şi a pus maşina în mişcare”, arată un comunicat al Poliției Locale București.

Agentul a mai povestit că, după lovitura încasată, conducătorul auto a încercat să-și mascheze fapta. ”Am simţit bara maşinii lovindu-mi picioarele şi am căzut pe capotă. A coborât și m-a acuzat să simulez, că m-am aruncat singur pe capotă”, a declarat polițiștul local lovit de șofer cu mașina.

Ce pedepse au primit cei doi soți recalcitranți

Soții care s-au enervat tot ei după ce au intrat cu mașina în parc au fost pedepsiți exemplar. ”În urma incidentului, cei doi soți au fost legitimați de agenții D.G.P.L.C.M.B. și sancționați, fiecare pentru faptele comise. Pentru că a încălcat legea și a intrat cu mașina în parc, șoferița a primit o amendă de 4.000 de lei.

La rândul său, soțul acesteia a fost sancționat contravențional cu suma de 600 de lei, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. În plus, bărbatul urmează să fie cercetat de către lucrătorii Poliției Naționale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj”, mai informează Poliția Locală București.

Urmăriți Impact.ro și pe