Scene incredibile la Kaufland. Un client a murit în fața magazinului. Ce s-a întâmplat timp de 2 ore

Badea Violeta 14.04.2022, 18:24
Scene incredibile la Kaufland. Un client a murit în fața magazinului. Ce s-a întâmplat timp de 2 ore

Un bărbat a fost găsit mort, în parcarea unui magazin Kaufland din Iași. Omul a zăcut întins pe asfalt preț de două ore, fără ca cineva să verifice starea în care se află. Într-un final, un client s-a oprit în dreptul lui și a chemat o ambulanță, dar a fost prea târziu pentru bărbat. Din nefericire, medicii ajunși la fața locului nu au mai putut decât să constate decesul.

Un client mort a zăcut timp de două ore în fața unui magazin Kaufland

Un incident nefericit s-a întâmplat în după-amiaza zilei de marți, 12 aprilie, în parcarea unui magazin Kaufland din Podu de Piatră, din Municipiul Iași.

Un bărbat, în vârstă de 53 de ani, a fost găsit fără suflare chiar în fața supermarketului. Șocant este că nimănui nu i-a păsat de starea în care se afla persoana respectivă.

Timp de două ore, oamenii au trecut nepăsători pe lângă el ignorându-l pur și simplu. Cel mai probabil, aceștia au crezut că este un om al străzii aflat sub influența băuturilor alcoolice.

Totuși, la un moment dat, un client s-a oprit ca să vadă ce se întâmplă cu bărbatul. Omul și-a dat seama că bărbatul nu mai respiră, așa că a luat decizia de a solicita ajutorul medicilor.

Din păcate a fost prea târziu pentru bărbatul din Iași. După ce au ajuns la fața locului, cadrele medicale nu au mai putut decât să constate decesul.

„În primul rând, este uman să se oprească, să se apropie de persoană și să se asigure că totul este bine, iar dacă nu, să sune în cel mai scurt timp la numărul unic de urgență 112.

Un astfel de gest simplu și uman poate salva viața unei persoane”, a spus prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU-SMURD Iași, citată de bzi.ro.

Tragedie in parcarea unui magazin Kaufland
Tragedie in parcarea unui magazin Kaufland

Cine era, de fapt, bărbatul de 53 de ani

Din primele informații, oferite de anchetatorii din Iași, bărbatul decedat nu era om al străzii. Acesta era un simplu client al magazinului Kaufland.

Omul locuia în zona Nicolina, din Municipiul Iași. Polițiștii nu au găsit asupra sa niciun act de identitate. Cu toate astea, oamenii legii au reușit să-l identifice.

După ce cadrele medicale au declarat decesul, trupul neînsuflețit al bărbatului a fost depus la Institutul de Medicina Legală Iași, acolo unde se va efectua necropsia pentru a se stabili cu exactitate care au fost cauzele decesului.

„Polițiștii ieșeni au fost sesizați cu privire la acest caz și au intocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii de ucidere din culpă. S-a dispus efectuarea necropsiei”, au declarat reprezentații IPJ Iași.

În urma celor întâmplate, Kaufland România a ținut să transmită condoleanțe familiei. De asemenea, reprezentanții celebrului retailer au precizat că se vor implica în derularea anchetei efectuate de organele abilitate.

„În prezent este în derulare o anchetă a organelor abilitate. Suntem în legătură cu autoritățile implicate și vom pune la dispoziția acestora toate informațiile necesare. Regretăm profund acest accident și transmitem condoleanțe familiei”, se arată în răspunsul biroului de presă Kaufland România.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...