Scene incredibile într-un hotel din centrul Clujului. O femeie a fost abuzată sexual de un necunoscut

Elena Avramescu 18.08.2021, 15:17
Scene incredibile într-un hotel din centrul Clujului. O femeie a fost abuzată sexual de un necunoscut

Scene greu de crezut s-au petrecut în urmă cu două seri, într-un hotel de 3 stele din centrul Clujului. Viața unei femei s-a schimbat la 180 de grade după ce femeie a fost violată de către un bărbat care a dat buzna peste ea în propria-i cameră.

O femeie a fost abuzată sexual într-un hotel din Cluj

Din primele informații se știe că bărbatul nu era cazat la hotelul unde s-a întâmplat tragedia, și nici nu se cunoștea cu victima. Individul a fost prins la scurt timp de către polițiști și reținut pentru 24 de ore. La scurt timp după, instanța a dispus arestarea sa pentru o perioadă de 30 de zile.

Astfel că polițiștii municipiului Cluj-Napoca – Biroului de Investigații Criminale au reținut, la data de 16 august, un bărbat în vârstă de 25 de ani, din Cluj-Napoca, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de viol și violare de domiciliu, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

În fapt, poliția a fost sesizată în noaptea de 14 august de către o femeie, de 49 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce aceasta se afla cazată, în regim hotelier, în Cluj-Napoca, o persoană necunoscută ar fi pătruns în cameră și, prin constrângere, ar fi agresat-o sexual. Polițiștii au identificat autorul, iar în baza probatoriului administrat, față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, a notat IPJ Cluj, potrivit realitateadecluj.net.

Mai mult, în cursul zilei de ieri, bărbatul a fost adus în fața instanței de judecată, care a emis un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile. Ulterior s-au aflat informații noi, și anume că femeia este din Spania, însă are domiciliul în Cluj, și se afla la duș în momentul în care agresorul a intrat peste ea și a violat-o.

Imediat după nefericitul incident femeiaa a sunat la 112, însă individul i-a smuls telefonul din mână, a scos cablul telefonului fix din cameră, a imobilizat-o și a întreținut relații sexuale. Inițial femeia nu ar fi vrut să se prezinte la IML și să depună plângere la poliție, însă după aceea s-a răzgândit.

Se pare că cei doi nu se cunoșteau. Tânărul ar fi pătruns în hotel când nu se afla nimeni la recepție iar poliția a anunțat că nu exista camere de supraveghere în incinta hotelului. Până acum nu se știe clar cum a ajuns tânărul în camera ei de hotel.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...