Cine a depus plângere la Poliție pentru ce se întâmplă cu Vulpița și Viorel la Acces Direct

Rădulescu Valentin 17.08.2020, 20:47
Cine a depus plângere la Poliție pentru ce se întâmplă cu Vulpița și Viorel la Acces Direct

Vulpița și Viorel au devenit atracția publicului de mai bine de 8 luni, cei doi nu se opresc și dezvăluie în continuare fapte din viața lor intimă. Dar de curând, o asociație care se ocupă pentru drepturile oamenilor, vrea să de-a emisiunea Acces Direct în judecată.

 Emisiunea Acces Direct este dată în judecată

Soții Stegaru au devenit din ce în ce mai populari în ultima vreme, iar de curând au anunțat și un nou sezon la Acces Direct. Vulpița și Viorel apar în ipostaze din ce în ce mai plăcute publicului, iar telespectatorii abia așteaptă să îi revadă. Totuși, există și o parte rea a acestor lucruri. Un ONG care se ocupă cu protejarea demnității și drepturilor omului, vor să depună acum plângere împotriva emisiunii Acces Direct. Decizia a venit în urma unor imagini în care Vulpița se resupune că a făcut dragoste cu un alt bărbat.

„Pozele sunt blurate, dar simplul fapt ca pui o asemenea femeie În așa impostază este strigător la cer, este o bătaie de joc cum nu am crezut că am putea să vedem la TV. Acești doi oameni sunt exploatați de luni întregi de dragul audienței. Se profită de nivelul lor scăzut de educație, de faptul că sunt niște oameni proveniți dintr-un mediu rural, care nu au ieșit din satul lor. Această emisiune le-a schimbat viața acestor tineri într-un mod negativ, ei nu vor mai fi niciodată cum au fost.”, a declarat președintele asociației pentru playtech.ro.

Cine a depus plângere la Poliție pentru ce se întâmplă cu Vulpița și Viorel la Acces Direct
Cine a depus plângere la Poliție pentru ce se întâmplă cu Vulpița și Viorel la Acces Direct

”Vom cere ca Viorel să fie testat psihiatric”

În urma plângerilor făcute de oameni la CNA, autoritatea a amendat de mai multe ori emisiunea pentru contentul inadecvat difuzat la TV, dar chiar și așa, Antena 1 continuă să facă audiență pe spatele celor doi. Așadar, asociația care este hotărâtă să dea în judecată emisiunea Acces Direct, va cere și un test psihiatric pentru Viorel. Decizia a venit în contextul în care bărbatul a vorbit la TV despre cum face amor cu soția sa.

„Cum să fii pus să vorbești la TV despre cum faci amor cu soția ta? Chiar nu există o limită, nu are nimeni scrupule? Vom cere ca Viorel să fie testat psihiatric, există semne că el nu s-ar afla în deplinătatea facultăților mintale. Dacă noi am observat asta, cei de la emisiune știu sigur dar ignoră, profită de săracii oameni. Nu vom lăsa lucrurile așa, nu vom mai permite această degradare a familiei Stegaru, această umilință continuă”, mai adăugă asociația.

Urmăriți Impact.ro și pe