Scene emoționante la înmormântarea lui Alexandru, tânărul lovit cu mașina de Monica Odagiu: „A fost un copil foarte cuminte”

Antonia Iacobescu 13.04.2023, 09:54

Alexandru, bărbatul lovit mortal cu mașina de Monica Odagiu, a fost condus pe ultimul drum. Tânărul de 33 de ani a fost înmormântat la Cimitirul Vest din București, iar rudele și prietenii apropiați și-au luat adio de la el. Cei care l-au cunoscut au declarat că Alexandru era „un copil foarte cuminte”.

Alexandru, tânărul lovit cu mașina de Monica Odagiu, a fost înmormântat

Miercuri, 12 aprilie, zeci de persoane l-au condus pe Alexandru pe ultimul drum, la cimitirul din zona Centurii Capitalei. Tânărul a decedat pe loc, după ce a fost accidentat de actrița Monica Odagiu, în centrul Capitalei, lângă Ateneul Român. La audieri, ea a susținut că victima „s-a aruncat în fața mașinii”.

La înmormântarea lui Alexandru, apropiații lui au făcut declarații șocante. Prietenul cel mai bun al tânărului a declarat că este exclus ca acesta să se fi aruncat în fața mașinii actriței Monica Odagiu, ci mai degrabă s-a dezechilibrat, pentru că „i s-a făcut rău”.

„Nu a fost dat afară de la serviciu, să se știe. A fost doar trimis la vestiar, i s-a făcut rău, a ieșit până afară și de acolo a plecat la aer. S-a așezat pe bancă, la Luterană, după care s-a ridicat să plece spre cazino sau spre casă – nu știe nimeni unde voia să plece – s-a dezechilibrat și s-a întâmplat accidentul”, a spus amicul lui Alexandru, notează Gândul.ro. 

Tânărul a mai explicat că Alexandru fusese la o petrecere cu o seară în urmă: „Nu, fusese cu o seară înainte, deci era mahmur după băutură. Deci, doar îi era rău. Băuse cu niște prieteni de-ai noștri comuni”.

Apropiații tânărului nu o învinovățesc pe actriță

Mai mult de atât, amicul lui Alexandru a explicat că Monicăi Odagiu i-ar fi fost imposibil să evite accidentul mortal, ținând cont de cum a căzut tânărul în fața mașinii sale.

„Deci, persoana care a dat peste prietenul meu cel mai bun, peste Alex, nu avea cum să evite accidentul. Nu avea probleme absolut deloc. Era un copil foarte cuminte, îl cunoștea toată lumea, după cum observați că am venit toți prietenii lui, toți cunoscuții. Nu avea niciun fel de problemă. Probabil el s-a dus și a stat în stație la Luterană, până să-și mai revină, dar nu și-a revenit”, a mai adăugat bărbatul, pentru sursa citată anterior.

Monica Odagiu a declarat că pietonul a sărit în fața mașinii sale

„S-a aruncat în fața mașinii. A așteptat până în momentul în care să nu mai am ce să fac și s-a aruncat în fața mașinii. Nu mai pot sa vorbesc”, a declarat Monica Odagiu.

„La data de 9 aprilie a.c., în jurul orei 16.15, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe strada Ştirbei Vodă. Din primele informaţii, o femeie în vârstă de 26 de ani a condus un autovehicul pe str. Ştirbei Vodă dinspre Calea Victoriei, iar în dreptul staţiei STB Luterană a surprins şi accidentat un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani. În urma accidentului de circulaţie s-a declarat decesul pietonului, după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare”, a transmis Brigada Rutieră a Poliţiei Capitalei.

Urmăriți Impact.ro și pe