Scandalul ia amploare. Ce dezvăluie senatorul AUR acuzat de Diana Șoșoacă că ar fi încercat s-o lovească. Cine se mai dezice de ea

Stan Filon 11.02.2021, 20:01
Scandalul ia amploare. Ce dezvăluie senatorul AUR acuzat de Diana Șoșoacă că ar fi încercat s-o lovească. Cine se mai dezice de ea

Scandalul dintre Diana Șoșoacă și fostul său coleg de partid Sorin Lavric continuă! Chiar dacă Sorin Lavric a decis să o dea afară din AUR pe Diana Șoșoacă, acesta nu pare mulțumit doar cu atât. O face cu ou și cu oțet pe Diana Șoșoacă, despre care spune acum că ”intoxică atmosfera”.

Sorin Lavric o acuză pe Diana Șoșoacă de mahalagism

Chiar dacă era una dintre cele mai cunoscute persoane din AUR, Diana Șoșoacă a fost dată afară din partid deoarece nu a înțeles că s-a terminat campania electorală și a continuat să facă scandal, inclusiv după ce partidul și-a atins deja scopul și a ajuns în Parlament. Aceasta a spus că cei din AUR i-au cerut să se potoloească și au vrut să facă din AUR un partid respectabil.

Acum, Sorin Lavric, artizanul expulzării Dianei Șoșoacă din AUR, a ieșit la rampă cu acuzații foarte grave și spune că nimeni din AUR nu o îndrăgește pe senatoare. Aceasta a șocat întreaga audiență atunci când l-a acuzat pe colegul ei chiar că a vrut să o lovească! ”Cum credeți că aș putea să ridic mâna asupra unei femei?! Nu mi-a trecut așa ceva prin cap… Eram sus, la prezidiu, lângă doamna Președinte, și dânsa i-a tăiat microfonul când a fost depășit timpul care oricum nu îi era alocat pentru vorbire. 

Sorin Lavric o acuza pe Diana Sosoaca de mahalagism
Sorin Lavric o acuza pe Diana Sosoaca de mahalagism

”Unde apare stârnește tot timpul o undă de nervozitate și tensiune”

A continuat să urle și să jignească, inclusiv pe Președintele Anca Dragu. Doamna Șoșoacă se hrănește din scandal, este o fire colerică, agresivă și acolo unde apare stârnește tot timpul o undă de nervozitate și tensiune. 

Atunci ne-am dat seama că, cu această doamnă în Senat, nu se poate face nimic. M-am simțit prost pentru că este colega mea de partid, dar, dacă am fi continuat cu ea, s-ar fi ales praful de partid”, a declarat senatorul.

Dar cum a ajuns Diana Șoșoacă, cea mai vocală membră AUR în acest partid? Ei bine, Lavric a spus că aceasta a ajuns în AUR din nevoie, nicidecum pentru că ar fi fost carismatică – și a subliniat că ”fiecare senator se uită la ea ca la o mahalagioaică”. 

”Nu l-am văzut pe Sorin Lavric în campania electorală”

”Dânsa tot timpul a afirmat că, dacă nu era ea, partidul AUR nu intra în Parlament. Nici vorbă. Omul carismatic în acest partid este George Simion. Dânsa a ajuns pe liste într-un moment de circumstanțe, când nu aveam pe cine să punem pe liste în Iași. Când au avut loc alegerile, nimeni nu dădea doi bani pe AUR și, neavând pe cine să punem, George a recurs la cei din Neamul Românesc. Așa a ajuns Diana Șoșoacă pe listele noastre. 

Am zis că trebuie să facem ceva cu duhul blândeții, dar doamna Șoșoacă nu poate face echipă cu nimeni. Nu există un senator din cei 136 care să o îndrăgească pe această doamnă. Este o ființă arogantă și lipsită de bun-simț.
Fiecare senator se uită la ea ca la o mahalagioaică. Când deschide gura, se alege praful, efectiv intoxică atmosfera”, este părerea lui Sorin Lavric despre Diana Șoșoacă.

La rândul ei, Diana Șoșoacă a spus că nu l-a văzut pe Sorin Lavric și pe Claudiu Târziu în campania electorală. ”Noi eram doar o mână de oameni. Nu l-am văzut pe Sorin Lavric și pe Claudiu Târziu în campania electorală”. 

”AUR nu e o persoană”

Nici copreşedintele AUR, senatorul Claudiu Târziu, nu pare să sufere prea mult după Diana Șoșoacă, chiar el fiind celălalt artizan al ”evacuării” senatoarei din AUR.

”Problema celor care acuză AUR pentru această despărțire este de perspectivă. Una eronată, care îi duce la concluzii greșite și la gesturi descalificante, cum ar fi amenințarea că nu mai susțin AUR. Perspectiva lor este că AUR era d-na Diana Șoșoacă și că fără această suprapunere ne aflăm în plină tragedie națională.

AUR nu e o persoană, ci, așa cum am mai spus, expresia politică a părții patriotice și creștine a poporului român.
Dacă AUR ar fi o persoană, am avea o mare problemă. Cît despre opinia că despărțirea AUR de d-na Șoșoacă ar fi o nenorocire, să nu ne pierdem cu firea. Diferențele dintre noi erau ireconciliabile și, în ciuda prețuirii noastre pentru anumite calități ale domniei sale, precum și a tentativelor de a ajunge la o modalitate de colaborare convenabilă ambelor părți, ruptura nu a putut fi evitată”, recunoaste Claudiu Târziu.

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...