Ce a putut să spună Mircea Badea despre Diana Șoșoacă, exclusă din AUR. Fanii au rămas mască

Nicu Stan / 11.02.2021, 11:35
Ce a putut să spună Mircea Badea despre Diana Șoșoacă, exclusă din AUR. Fanii au rămas mască

Ce a putut să spună Mircea Badea despre Diana Șoșoacă, exclusă recent din AUR. Fanii au rămas mască când au auzit cele spuse de prezentatorul TV.

Mircea Badea, despre excluderea Dianei Șoșoacă din AUR. ”Je suis Șoșoacă!”

Ce a putut să spună Mircea Badea despre Diana Șoșoacă, exclusă din AUR. Fanii au rămas mască de toate cele spuse de prezentatorul emisiunii În gura Presei de la Antena 3.

Mircea Badea a comentat, miercuri seară, excluderea Dianei Șoșoacă din AUR, prezentatorul TV anunțând că o susține pe aceasta.

Mircea Badea, fan Diana Șoșoacă

Mie îmi place foarte mult de doamna Șoșoacă – Je suis Șoșoacă! Deci, o susțin! Eu sunt și eu un fel de Șoșoacă al Antenei 3, deci cumva… O susțin, mi se pare foarte simpatică“, a spus Mircea Badea.

Conducerea Alianței pentru Unirea Românilor a anunțat, miercuri seară, retragerea sprijinului politic acordat senatoarei Diana Șoșoacă. Motivul excluderii este comportamentul avocatei care a adus atingere intereselor și imaginii partidului proaspăt intrat în Parlament.

Petrecerea cu lăutari a contribuit la excludere

De asemenea, Dianei Șoșoacă i s-a mai reproșat că a participat la o petrecere cu lăutari care s-a desfășurat într-un local din Iași. “Nu a înțeles care sunt regulile jocului în momentul în care ești demnitar al statului român și este o decizie luată de către forurile de conducere ale partidului“, a declarat  deputatul AUR Dan Tanasă, potrivit antena3.ro.

De cealaltă parte, Diana Șoșoacă a lansat acuzații incredibile la adresa fostului său coleg din AUR, Sorin Lavric, pe care îl acuză că ar fi amenințat-o cu bătaia.

George Simion, un om foarte ok

Nu eu m-am luat, ci ei s-au luat. Ultima a fost când Sorin Lavric a ținut cu USR și mi-a închis microfonul, în Senat, pentru că m-am revoltat împotriva PNL, USR și UDMR de la guvernare și ar trebui să cer voie pentru discursurile mele în interiorul partidului. Ori, conform Constituției, după alegere, fiecare votează conform conștiinței sale. Cum mi-am permis să îi fac criminali?, așa m-a întrebat Lavric. 

George nu mi-a zis nimic niciodată, este un om foarte OK. I-am spus că voi pleca din partid, pentru că nu voi suporta un astfel de tratament. Domnul Sorin Lavric a folosit un limbaj de maidan și a ridicat palma la mine. I-am zis: ”cine ești tu, cum îți permiți tu să ridici palma la mine, să folosești un limbaj violent?”.

Ce i-a spus Claudiu Târziu Dianei Șoșoacă

E prea devreme ca să fie ”târziu”! Mi-au zis, despre petrecerea de la Iași, cum de mi-a venit ideea asta fantastică?! Domnul Târziu mi-a spus acum o lună că trebuie să înțeleg că nu mai suntem în campanie electorală, că trebuie să fim un partid serios și să ne facem treaba. Mi-a spus că nu trebuie să dau totul.

În afară de George Simion și cu mine, nimeni nu a mai mers pe aceeași linie. Simion mi-a spus să nu fac vreun pas greșit și i-am spus că nu pot să stau într-un loc în care mi se pun cătușe și botniță. Nu pot să tac și să nu mai vorbesc. Nu mă voi dezice de linia mea, am luptat pentru popor, pentru dreptate, împotriva abuzurilor și corupției.

Diana Șoșoacă nu se aliază cu niciun partid

George probabil e șocat de ce a făcut colegul său, Claudiu Târziu, pe care nu l-am văzut niciodată în campania electorală. Să fim serioși și să dăm cărțile pe față. Eu nu m-am certat niciodată cu George, nu am ce să îi reproșez.

Nu mă duc nicăieri, eu sunt Neamul Românesc. Eu nu mă pot alia cu partidele împotriva cărora am luptat. O să mai vedeți excluderi, demisii, nu vă spun ce e în Parlamentul ăla. Eu cred că trebuie să ne respectăm și să ne vorbim frumos, nu cu atitudinea arogantă de șef”, a spus Diana Șoșoacă la România TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI