Scandal uriaș la Survivor România, declanșat de Vica Blochina. Jigniri fără precedent, o concurentă a făcut atac de panică

Mihnea Tălău, Anca Lupescu 31.01.2023, 23:20
Scandal uriaș la Survivor România, declanșat de Vica Blochina. Jigniri fără precedent, o concurentă a făcut atac de panică

Țipete înjurături și vorbe grele la „Survivor România“. Imensul scandal a fost generat de Vica Blochina care a sărit la gâtul Biancăi Patrichi. Este poate cel mai mare scandal declanșat de la începutul sezonului în echipa Faimoșilor.

Vica Blochina a declanșat un scandal monstru

În fiecare trib au loc zilnic certuri și reproșuri, numai că de această dată în tabăra Faimoșilor a avut loc un mare scandal care i-a lăsat fără replică pe cei prezenți. Scandalul a fost declanșat de Vica Blochina, după ce a aflat de la coechipiera sa Ada Dumitru că ar fi ținta unor reproșuri ale Biancăi Patrichi, scrie Adevărul.

Cum nervii erau întinși la maxim după cele peste trei săptămâni petrecute în jungla din Republica Dominicană, fosta balerină a acuzat-o pe Bianca de bârfă și a folosit un potop de invective la adresa acesteia, care nu pot fi reproduse, fiind evident acoperite de multe beep-uri.

„Dacă mă mai bârfești o dată, toată țara o să afle că ești o t***ă și o ****. De ce mă bârfești? Că nu-mi fac treaba, că nu mătur, că ți-am mâncat orezul! Nu ți-e rușine, mă? Îți dau cu orezul în cap!“, s-a adresat Vica Biancăi.

Cea mai șifonată a ieșit Bianca Patrichi

Dacă inițial, luată pe nepregătite, nepoata lui Cornel Patrichi nu a avut reacție, a început apoi și ea să țipe și să înjure peste Vica.

„Stăteam liniștiți acolo, a venit Vica val-vârtej, s-a dus direct la Bia și a început să-i spună chestii“, a povestit Doc.

La testimonial, cea care a fost pionul acestui scandal, actrița Ada Dumitru, a spus că „Mie îmi place scandalul, să ne înțelegem. Dar scandalul ăla curat, frumos, de-l faci cu bun-simț, cu deșteptăciune, te duci, știi ce să-i zici omului ăla, îi dai la gioale, dar fără să îl jignești pentru cum arată sau pentru chestii care nu pot fi schimbate“.

Cum cearta nu s-a oprit aici, tonul s-a ridicat iar acuzațiile au curs necenzurate.

„Ce meserie ai tu în viața asta, ca să vii la mine să mă faci t***ă? Eu am bătut toate scenele din țară și din afară. Ce-ai făcut tu? Striptease? Nu stau să muncesc, ca să vii și într-o secundă să mă faci cum ai tu chef. Eu chiar am muncit pentru fiecare leuț și fiecare lucru pe care-l am în casa mea“, a continuat Bianca.

Ea a avut o criză de plâns și chiar un atac de panică, astfel că a fost necesară intervenția asistenței medicale.

Cu toate acestea, Vica, la testemonial a ironizat „scena“, acuzând-o pe colega sa de echipă că joacă teatru.

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...