A început scandalul la Survivor România. Fanii sunt nemulțumiți, acuzele sunt dure. „E nedrept”

Stan Filon 26.01.2023, 20:27
A început scandalul la Survivor România. Fanii sunt nemulțumiți, acuzele sunt dure. „E nedrept”

A început scandalul la Survivor România, după eliminarea războinicului Răzvan Danciu. Fanii emisiunii au luat foc pe Internet, deoarece, spun ei, nimeni nu se aștepta ca tânărul să fie eliminat. Cu toate acestea, deși a petrecut relativ puțin timp în emisiune, Răzvan Danciu se pare că s-a ales cu foarte mulți fani.

A început scandalul la Survivor România

S-a plâns la emisiunea Survivor, acolo unde Răzvan Danciu a fost eliminat. Chiar dacă concurentul a vărsat lacrimi, el spune că au fost unele de fericire. S-a declarat recunoscător pentru șansa care i-a fost acordată și pentru prieteniile pe care le-a legat în Republica Dominicană.

„Nu am niciun regret că plec, mi se pare incredibil ca la 20 de ani să trăiești așa ceva, simt doar recunoștință și mulțumire pentru tot ce am trăit aici, pentru echipa asta minunată. Am cunoscut prietenia adevărată, am avut șansa să cunosc și să concurez alături de persoane faimoase. Sunt foarte recunoscător, sunt lacrimi de fericire“, a spus Răzvan Danciu, după ce a aflat că e eliminat din concurs.

A inceput scandalul la Survivor Romania. Fanii sunt nemultumiti, acuzele sunt dure. E nedrept
A inceput scandalul la Survivor Romania. Fanii sunt nemultumiti, acuzele sunt dure. E nedrept

„Eu nu cred că a fost votat mai puţin decât Andrei”

Războinicul a fost trimis acasă după ce a obținut cele mai puține voturi din partea telespectatorilor emisiunii. A fost nominalizat pentru eliminare alături de alți doi concurenți, Codruța Began și Andrei Neagu, însă el a primit cee mai puține voturi, așa că aventura lui se încheie aici. Fanii emisiunii sunt de altă părere. Spun că, de fapt, ar fi fost eliminat pentru că era un adevărat războnic.

„Felicitări, Răzvan! Se pare că e nevoie de concurenți slab pregătiți pentru a lăsa avantaj Faimoșilor la următoarele confruntări. Tu ai fost un Războinic adevărat. (…) Am judecat greșit ieșirile lui de la începutul concursului, ești un tip foarte serios, competitiv și cu o sensibilitate aparte. (…) Fix la care nimeni nu se gândea că va ieşi, acela a ieşit. Eu nu cred că a fost votat mai puţin decât Andrei. Uitați de voturi, e doar «jocul» producătorilor pentru a crea suspans, surpriză… (…) Felicitări pentru tot parcursul tău în Survivor! Ai dat dovadă de mult bun simț (…) Cea mai nedreaptă eliminare ever. Un om MARE a plecat din concurs. Felicitări, Răzvan! Drum bun în viațăa! O bucurie să îți ascult discursul perfect de fiecare dată. Perfect aliniat emoție-gând, perfect vârstei tale, perfect unui om valoros. Ai și jucat bine. Regret plecarea ta”, au scris fanii emisiunii în mediul online.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...