Scandal uriaș între Prințul William și Harry. Soțul lui Kate Middleton vrea să se răzbune pe fratele său

Anca Manolica 18.11.2022, 15:52
Scandal uriaș între Prințul William și Harry. Soțul lui Kate Middleton vrea să se răzbune pe fratele său

A existat o perioadă când Prințul Harry a fost subiectul principal al tabloidelor britanice. Nopțile de exces de la sfârșitul anilor 20 și începutul anilor 30 au apărut de multe ori pe primele pagini de scandal, lumea condamnând atitudinea celui care era un membru al regalității. Iar declarațiile sale despre atacurile de panică cu care s-a confruntat la acea vreme au stârnit o mulțime de controverse. Acum, apar informații potrivit cărora biroul prințului William este acuzat că a răspândit zvonuri despre sănătatea mintală a lui Harry.

Scandal uriaș între Prințul William și Harry

În celebrul interviu acordat lui Oprah Winfrey, soțul lui Meghan Markle a vorbit despre perioadele în care a băut, a consumat substanțe interzise și a avut atacuri de panică în timp ce se străduia să facă față presiunilor vieții regale și durerii pierderii mult iubitei sale mame. Acum, apar informații potrivit cărora biroul prințului William este acuzat că a răspândit zvonuri despre sănătatea mintală a lui Harry.

Se pare că prințul William a început un război tacit împotriva fratelui său. Un biograf regal tocmai a confirmat zvonurile potrivit cărora biroul prințului William a lansat o acțiune de defăimare a lui Meghan și Harry după ce ducele de Sussex a mărturisit că el și fratele său erau înstrăinați.

Biroul lui William ar fi creat zvonuri privind sănătatea mintală a prințului Harry

Războiul acerb dintre William și Harry a fost provocat de biroul prințului de Wales, care a plantat în presă și pe rețelele sociale povești despre starea de spirit a fratelui mai mic din familie.

Frații William și Harry, alături de soțiile lor
Frații William și Harry, alături de soțiile lor

Într-un nou documentar despre dușmănia dintre cei doi frați, biograful prințului Harry, Omid Scobie, a afirmat că asistenții lui William de la Palatul Kensington au început o campanie mediatică împotriva acestuia după ce ducele de Sussex a părut să confirme zvonurile privind relația lor nu tocmai bună, notează panoramaweb.com.mx.

Se pare că șeful departamentului de comunicare al fiului cel mare al regretatei Lady Di ar fi transmis că acesta este îngrijorat de sănătatea mintală a fratelui său, cu scopul de a-l discredita în presă.

„Aș spune că nu a fost o coincidență faptul că, la scurt timp după ce a fost difuzat, chiar a doua zi, au apărut citate din surse venite de la un consilier de rang înalt de la Palatul Kensington care spuneau că William era îngrijorat de sănătatea mintală a fratelui său”, a mărturisit biograful.

În 2019, la finalul turneului lui Meghan și Harry în Africa de Sud, Harry i-a spus lui Tom Bradby, la ITV, că el și fratele său „sunt pe căi diferite” și că există răni care vor necesita timp pentru a se vindeca, dar că rămâne pozitiv în privința situației, deoarece la acea vreme încă mai avea speranța de a se împăca cu William.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...