Reacția pe care a avut-o prințul William când Harry și-a anunțat căsătoria cu Meghan Markle. Acum e clar ce s-a întâmplat în familia regală

Ana Anitoiu 01.12.2021, 15:43
Reacția pe care a avut-o prințul William când Harry și-a anunțat căsătoria cu Meghan Markle. Acum e clar ce s-a întâmplat în familia regală

Reacția pe care a avut-o prințul William când Harry și-a anunțat căsătoria cu Meghan Markle a fost dezvăluită de un angajat al familiei regale britanice. Acum este clar ce s-a întâmplat între cei doi fii ai prințesei Diana, după ce mezinul a recunoscut în cadrul unor interviuri că relația cu fratele lui nu mai este la fel ca pe vremuri.

Cum a început să se degradeze relația dintre prințul William și prințul Harry

În prima parte a tinereții lor, prințul William, acum în vârstă de 39 de ani, și fratele său cu doi ani mai mic, prințul Harry, erau văzuți drept cei mai buni prieteni. Însă, relația lor a început să se schimbe atunci când în peisaj a apărut actrița americană divorțată Meghan Markle, de care mezinul prințesei Diana s-a îndrăgostit foarte repede.

Într-o nouă carte, „Brothers and Wives: Inside The Private Lives of William, Kate, Harry and Meghan (Frați și soții: Viețile private ale lui William, Kate, Harry și Meghan)”, autorul Christopher Andersen a dezvăluit de unde a pornit degradarea relației dintre cei doi frați.

Christopher Andersen a citat un angajat al familiei regale. Acesta a povestit că în septembrie 2017, prințul Harry i-a spus fratelui său că avea de gând s-o ceară în căsătorie pe Meghan Markle. Reacția prințului William l-a înfuriat.

„De ce vrei să grăbeşti lucrurile?”, l-a întrebat prințul William, în contextul în care Meghan Markle este o actriță americană divorțată de primul ei soț. „Cine dracului te crezi?!”, ar fi reacționat prințul Harry.

Reactia pe care a avut-o printul William cand Harry si-a anuntat casatoria cu Meghan Markle
Printul William si printul Harry

Ce i-a spus prințul William tatălui său despre Harry și Meghan Markle

De asemenea, conform aceluiași angajat al familiei regale, tensiunile s-au intensificat după ce prințul Harry ar fi început să-și adune aliați împotriva lui Meghan Markle. La un moment dat, prințul Harry a observat că și Kate Middleton, cumnata lui, cu care el avea o relație foarte bună, a început să arate ostilitate față de actrița americană, mai ales după ce au apărut informații incomode despre tatăl ei, Thomas Markle.

Prințul William s-ar fi plâns tatălui său în legătură cu noua relație a prințului Harry. „Obsesia lui  pentru această Meghan e ceva ce n-am mai văzut până acum! Simt că din cauza acestei femei mi-am pierdut cel mai bun prieten!”, i-ar fi spus el prințului Charles, succesorul la tronul Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord.

Tatăl prințului William și al lui Harry a fost și el pus în lumina reflectoarelor de noua carte despre familia regală britanică. Autorul Christopher Andersen a scris că el a fost cel care s-a întrebat ce culoare va avea copilul mezinului său și al actriței americane.

Succesorul la tronul Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord și-ar fi pus întrebarea fără să încerce să insulte pe cineva, în timp ce lua un mic dejun alături de soția lui, Camilla, în preajma anunțului de logodnă a prințului Harry cu Meghan Markle. Pe de altă parte, purtătorul de cuvânt al prințului Charles a negat informația.

Meghan Markle și Prințul Harry au aflat ulterior și au făcut dezvăluirea în cadrul unui interviu cu Oprah Winfrey, fără să menționeze cine a pus întrebarea. După aceea, Harry i-a cerut celebrei prezentatoare de televiziune să precizeze că nu a fost vorba despre Regina Elizabeth a II-a sau despre regretatul ei soț, prințul Philip.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...