Scandal pe înmormântarea lui Emi Pian. Decizia care a declanșat totul

Andrei Cezar 08.08.2020, 13:19
Scandal pe înmormântarea lui Emi Pian. Decizia care a declanșat totul

Cu o zi înainte ca Emi Pian să fie înmormântat, rudele sale solicită autorităților ca tatăl răposatului, Nicolae Duduianu, să fie lăsat să-și ducă fiul pe ultimul drum. Acesta a făcut o solicitare către conducerea Penitenciarului Jilava pentru a participa la înmormântarea copilului său, iar în cazul în care nu va fi lăsat, funeraliile vor fi amânate până când i se va permite, spune chiar unchiul lui Emi Pian.

Înmormântarea lui Emi Pian, în centrul unui scandal

Unchiul lui Emi Pian a solicitat autorităților ca tatăl răposatului să fie eliberat din penitenciar preț de câteva ore pentru a-și putea înmormânta fiul. În cazul în care conducerea Penitenciarului Jilava nu-i va aproba această solicitare lui Nicolae Duduianu, unchil lui Florin Mototolea declară că va amâna funeraliile până ce îi va fi permis să participe.

Totuși, nu toate rudele lui Emi Pian sunt de acord cu amânarea funeraliilor.

Scandal pe înmormântarea lui Emi Pian. Decizia care a declanșat totul
Scandal pe înmormântarea lui Emi Pian. Decizia care a declanșat totul

Cum a fost omorât Emi Pian

Florin Mototolea, liderul calnului Duduienilor, și totodată unul dintre cei mai periculoși interlopi din Capitală, a murit în noaptea de luni spre marți la Spitalul Universitar, acolo unde a ajuns după ce a fost înjunghiat de un membru al clanului Rinu. Scandalul dintre cei doi ar fi început în timpul unei partide de barbut. Cei doi ar fi început să se jignească reciproc, iar ulterior să se ia la bătaie. În încăierare, rivalul lui Emi Pian, pe numele său Richard Gheorghe Emanuel (zi Ciprian Napi), l-ar fi înjunghiat în picior.

Autopsia efectuată după moartea liderului clanului Duduienilor a dezvăluit faptul că acesta a murit în urma unui infarct miocardic și nu prin plăgile înjunghiate, potrivit Gândul.ro.

Cel care l-a înjunghiat pe Emi Pian a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după câteva zile petrecute în spital cu răni la mâini provocate de mai multe lovituri de topor. Decizia Tribunalului București nu este una definitivă, însă individul rămâne în arest.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI