Mărturia ucigașului lui Emi Pian. „A vrut să mă curețe”. Cum s-a întâmplat, de fapt, crima

Redacția IMPACT / 08.08.2020, 11:52
Mărturia ucigașului lui Emi Pian. „A vrut să mă curețe”. Cum s-a întâmplat, de fapt, crima

Scandalul morții lui liderului clanului Duduianu a zguduit puternic România și a destabilizat grupările interlope rivale, care doresc acum să răzbune moartea conducătorului lor. Emi Pian a fost ucis marți noapte în Capitală, de către Richard Emanuel Gheorghe, un tânăr de 26 de ani care aparține clanului rival Rinu.

Primelele declarații ale criminalului lui Emi Pian

Richard Gheorghe, cunoscut sub pseudonimul Piticu, este principalul suspect în cazul morții lui Emi Pian, care a fost înjunghiat cu un cuțit de bucătărie, în urma unei altercații de la o partidă de barbut, care se disputa în sectorul 2 din Capitală. Bărbatul a fost arestat prevenit pentru 30 de zile, la decizia Tribunalului București, care deocamdată nu este definitivă. Cert este însă că acesta va sta în arest până la pronunțarea unei sentințe.

„Din probatoriul administrat a rezultat că, pe fondul unui conflict spontan, izbucnit în timpul unui joc de noroc, bărbatul de 26 de ani ar fi aplicat victimei, un bărbat de 39 de ani, lovituri cu un obiect ascuțit, cauzându-i plăgi profunde. Leziuni ce au impus transportarea victimei la spital, unde aceasta a decedat la scurt timp de la internare”, se arată în comunicatul procurorilor criminalişti.

Ucigașul lui Emi Pian
Ucigașul lui Emi Pian

Piticu a fost adus la audieri în pijamale și cu mâna bandajată în urma incidentului. În fața anchetatorilor, tânărul din clanul Rinu a pretins doar că l-a lovit pe Emi Pian și că nu a făcut nimic altceva decât să se apere.

„Îi mulţumesc lui Dumnezeu că am scăpat cu viaţă, a vrut să îmi cureţe viaţa”, a spus Richard Gheorghe în timp ce era dus la audieri, potrivit observatornews.ro.

În cazul morții lui Emi Pian au apărut mai multe scenarii ale derulării evenimentelor. Potrivit unie variante expuse de George, vărul lui Emi Pian, acesta ar fi fost ucis în urma unei glume făcută pe seama sa de către Ciprian Napy, în urma unei partide de poker, nu de barbut, așa cum s-a scris inițial.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI