EXCLUSIV

Scandal mare în familia mamei Luizei Melencu după ce aceasta s-a recăsătorit. Rudele rup tăcerea EXCLUSIV

Nicu Stan, Mihai Roșoiu 21.07.2021, 19:11
Scandal mare în familia mamei Luizei Melencu după ce aceasta s-a recăsătorit. Rudele rup tăcerea EXCLUSIV

Vestea că mama Luizei Melencu, Monica s-a recăsătorit recen, la doi ani de la pierderea fiicei sale și la niciun an de la decesul fostului soț, i-a șocat pe apropiații familiei și pe membrii acesteia. Contactată de reporterii Impact.ro, mătușa Luizei ne-a declarat că părinții nu au fost la cununia civilă a fiicei sale, ba mai mult se pare că nici nu își vorbesc.

Scandal mare în familia Luizei Melencu. Rudele rup tăcerea după ce aceasta s-a recăsătorit

La doi ani de la dispariția Luizei Melencu și a Alexandrei Măceșanu, ambele răpite și ucise, se pare, de monstrul din Caracal, Gheorghe Dincă, scandalurile destramă și mai mult familia primei fete. Ca și când nu ar fi suficient că nici până în prezent, rudele nu au aflat ce s-a întâmplat cu Luiza, mama acesteia le dă o nouă lovitură.

Femeia și-a refăcut viața cu un bărbat din comună, la niciun an de la decesul fostului soț, împotriva căruia intentase divorț în noiembrie 2020, ce a stârnit un val de reacții de nemulțumire din partea membrilor familiei Melencu.

Mama Luizie Melencu, Gina, s-a recasatorit
Mama Luizie Melencu, Gina, s-a recasatorit

Bunicul Luizei, un tiran

“Nu am mai vorbit cu ea, dar am vorbit recent cu mama mea și mi-a zis că Monica s-a măritat, a făcut cununia civilă. Familia ei nu a fost de acord, din câte știu Monica nu mai vorbește cu tatăl său după ce a spus că se mărită.

Bunicul Luizei este un tiran, el nu a plăcut niciun ginere. Știu când a cerut hainele, când să se mute la el nu i  le-a dat. Din câte am auzit nu au fost nici la nunta fetei, nici el, nici soția lui”, ne-a spus mătușa Luizei, Alina.

Bunicul Luizei, extrem de agresiv

Aceasta a mai mărturisit și faptul că Stelian Iordache, bunicul fetei dispărute, este un bărbat cu sânge rece, foarte agresiv.

“Așa e tatăl Monicăi, îi bătea pe toți mai puțin pe Luiza. Zicea de ea că e dezghețată la minte și îi era dragă. Pe restul, pe toți îi bătea, știu că își bătea soția în fiecare săptămână. Căsătoria a rezistat pentru că pentru ei a devenit o obișnuiță această agresivitate. Știu că atunci când se enerva, își punea soția cu mâinile la aragaz, să o chinuie acolo”, ne-a mai spus mătușa Luizei.

Mătușa, apropiată de mama Luizei

Totodată, aceasta ne-a mai spus și cât de apropiată este relația dintre ea și Monica Melencu, mama Luizei.

“Am mai vorbit cu Monica, dar doar prin mesaje foarte puțin. Mi-a zis că este bine și cam atât! Am auzit de soțul Monicăi este un om muncitor, este respectat în sat”, ne-a mai mărturisit femeia.

Reacția surorii Monicăi Melencu

Contactată de reporterii Impact.ro, Cătălina Iordache, sora Monicăi, a întărit toate afirmațiile pe care mătușa Luizei le-a spus despre actuala relație pe care o are familia cu Monica Melencu și cu soțul său după ce au anunțat că se căsătoresc civil: “Era mai bine să nu se mărite Monica. Era mai bine să stea singură, trebuia să stea cu tata și cu bunicii. Nici nu știu cum îi spune numele actualului cumnat, știu doar că îl cheamă Marian și atât”.

Tatăl Luizei Melencu a încetat din viață din cauza suferinței

Conform portalului instanțelor din România, pe 25 noiembrie 2020, mama Luizei Melencu depususe o acțiune de divorț la Judecătoria Craiova împotriva soțului ei, Claudiu, care, la scurt timp, din cauza suferinței, dar și a problemelor de sănătate, a încetat din viață. Claudiu aflase, în urma analizelor ADN, că nu el ar fi tatăl biologic al Luizei,

”Am aflat după 20 de ani că fetița mea nu e fetița mea. Eu nu am nici o îndoială. Pe acest copil l-am crescut eu. Soția mea a stat lângă mine, am văzut cum i-a crescut burtica. Eu pot să fac alte ADN-uri, să vedem ce iese”, spunea îndurerat tatăl Luizei Melencu.

Bărbatul a murit cu marele regret că nu și-a putut răzbuna fiica, răpită și ucisă de Gheorghe Dincă, ”monstrul” din Caracal.

Urmăriți Impact.ro și pe