EXCLUSIV

Motivul pentru care mama Luizei Melencu s-a recăsătorit în mare grabă. Dezvăluirile din familie (Exclusiv)

Stan Filon 01.07.2021, 18:39
Motivul pentru care mama Luizei Melencu s-a recăsătorit în mare grabă. Dezvăluirile din familie (Exclusiv)

S-a aflat motivul pentru care mama Luizei Melencu s-a recăsătorit în mare grabă, la doi ani de la dispariția fără urmă a fiicei sale, Luiza. Știrea a luat prin surprindere întreaga țară, însă mama Luizei spune că ar trebui să ne preocupăm mai mult de soarta fiicei sale, nu de ai ei.

Motivul pentru care mama Luizei Melencu s-a recăsătorit în mare grabă

Monica, mama Luizei Melencu, s-a săturat ca viața sa să  fie expusă la televizor. De doi ani de zile, presa a tot scris despre ea și durerea cu care s-a confruntat de când fiica sa a dispărut fără urmă, după ce s-a urcat în mașina monstrului din Caracal, Gheorghe Dincă.

În tot acest scadal al dispariției Luizei Melencu, dar și a Alexandrei Măceșanu, au ieșit la suprafață adevăruri dureroase pentru familia Melencu. În urma unor probe ADN, s-a aflat că Luiza Melencu nici măcar nu era fiica bărbatului care a crescut-o și a crezut timp de 18 ani că îi este tată.

Motivul pentru care mama Luizei Melencu s-a recasatorit in mare graba
Motivul pentru care mama Luizei Melencu s-a recasatorit in mare graba

”A vrut să o treacă pe numele lui”

Acum, Monica iubește din nou, s-a căsătorit în grabă, dar nu a vrut să se afle. “Este ceva foarte personal, ceva de familie. Nu vreau sa vorbesc mai multe. Noi trebuie să ne rezolvăm treburile cu Luiza, nu să discutăm despre viața mea personală”, ne-a declarat în exclusivitate pentru Playtech-Impact mama Luizei Melencu, care s-a căsătorit în urmă cu două săptămâni.

Sora ei a fost mai deschisă și a vorbit despre evenimentul din viața surorii sale. Femeia a spus și care a fost motivul pentru care Monica s-a căsătorit în mare grabă. “Monica este o femeie foarte muncitoare, a lucrat mult în Italia, în agricultură, l-a cunoscut pe actualul soț la fiica ei. Ea mai are o fată, pe lângă Luiza, care deține o seră, se mai ducea pe la ea să o ajute la treabă. Monica a nimerit tare bine cu acest bărbat, nu a spart casa nimănui, e văduv, cuminte, muncitor.

S-au căsătorit, dar nu au făcut cu veselie, au făcut ceva restrâns. El a vrut să o treacă pe numele lui. Monica și-a schimbat și numărul de telefon, el nu o mai lasă să vorbească cu nimeni, ca să fie mai liniștită”, ne-a declarat Nina, sora Monicăi Melencu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...