Scandal la un hotel între oamenii aduși în izolare și șefii unității. ”Ne înfometează” vs. ”Carantina nu e sejur”

Andrei Cezar 08.04.2020, 18:04
Scandal la un hotel între oamenii aduși în izolare și șefii unității. ”Ne înfometează” vs. ”Carantina nu e sejur”

Sacandal la un hotel din Herculane, recent renovat, care a devenit spațiu de cazare pentru cei aflați în carantină. Un tânăr din Reșița a postat un mesaj video pe o rețea de socializare în care explică faptul că sunt tratați necorespunzător de către reprezntanții unității de cazare. El invoca faptul că mâncarea nu eeste bună, iar în camere suferă de frig. În replică, managerul unui hotel a transmis un mesaj dur: ”Vă  bateți joc de eforturile noastre și ale tuturor celor implicați.”

Oamenii aduși în izolare la un hotel, scandal cu șefii unității

Scandalul a pornit după ce un tânăr din Reșița, aflat în carantină, în hotelul de trei stele din Herculane, a postat un mesaj video în care reclama condițiile neadecvate în care stăteau și mâncarea rece cu care erau serviți.

„Duminică dimineaţă, am ajuns în Herculane şi, deşi le spusesem celor de acolo că nu mâncasem nimic de două zile, mâncarea de prânz mi-a fost adusă după ora 4.30. În cameră au oprit căldura, azi-noapte am îngheţat, credeţi-mă, şi acum mi-e frig. Ieri, la prânz, am primit o ciorbă de fasole sleită, o bucată de carne de pui, o ciulama de ciuperci rece. A, şi o felie de chec în loc de pâine. Nici mâncarea nu e caldă în hotelul ăsta. Seara ne-au dat o bucată de carne fiartă, cu orez şi trei fâşii de castraveţi muraţi şi, din nou, feliuţa de chec. Azi-dimineaţă am primit două feliuţe de şuncă, cred că, după gust, erau din conservă, două bucăţi de brânză topită, un ou şi puţin gem. E bătaie de joc, parcă suntem infractori pe care, după ce i-au izolat, îi şi înfometează”, a declara tânărul, potrivit Adevărul.ro.

Replică dură a unui manager de hotel: Vă bateti joc de eforturile noastre și ale tuturor celor implicați!
Să vă fie rușine!

Mesajul tânărului a fost preluat de presa locală și distribuit pe rețelele de socializare. Așa se face că managerul de marketing al unui hotel din Craiova a răbufnit la adresa celor care se plâng de condițiile de cazare și a scris un mesaj dur, alături de care a postat și câteva fotogrfii cu meniul pe care îl servesc cei din carantină. Ea consideră că unii oameni își bat joc de eforturile depuse de angajații acestor unități de cazare, cu atât mai mult cu cât aceștia din urmă se expun și riscului de îmbolnăvire.

Mesajul integral:

„Mi-am petrecut ziua plină de nervi și revoltă pentru bătaia de joc la adresa colegilor mei și a altora ca ei, care încearcă să facă tot posibilul într-o situație îngrozitoare pentru noi toți.
Mi se rupe sufletul pentru acei colegi care trebuie să îndure injurii, gunoaie aruncate de la balcon, urlete, obiecte smulse din pereți, să te uiți fără putere cum se năruiește munca ta de ani de zile, de parcă nu era de ajuns că suntem unul dintre cele mai afectate segmente ale industriei.
Mai nou ne luptăm și cu live-uri care acuză mâncarea? Că nu e ok să se dea brânză topită sau că șunca este de la conservă? Vă bateti joc de noi???
Confundați carantina cu sejurul? Oamenii aceia fac tot posibilul, se expun, într-un context de muncă dificil, aprovizionare dificilă. Vă plângeți că nu se dă destulă căldură??? În mastodonți industriali funcționali pt o mână de oameni, neincalziti de 3 săptămâni, când afară au fost constant intre 16 Si 20 de grade??? Văd ziare care titrează în urma live-ului ,, În frig și foame FARA SA FIE CONSULTAT”. Ați luat-o razna? Să fie consultat in legătură cu ce??? Dacă i se potriveste carantina la ten? Unde preferă să o facă? Vă bateti joc de eforturile noastre si ale tuturor celor implicați!
Să vă fie rușine! Pentru toate colegele mele care au plâns astăzi din cauza umilințelor voastre! Și pt alții ca ei!
Și poftiți și alt unghi – mâncare de carantină, (nesatisfăcătoare) monitorizată zilnic la sânge.
#TotulVaFiBine, dar nu acum”. a scris Laura Pătru pe pagina sa de Facebook.

Scandal la un hotel între oamenii aduși în izolare și șefii unității. ”Ne înfometează” vs. ”Carantina nu e sejur”
Scandal la un hotel între oamenii aduși în izolare și șefii unității. ”Ne înfometează” vs. ”Carantina nu e sejur”

 

Urmăriți Impact.ro și pe