Cum se distrează românii în carantină. Unde s-a dus un tânăr cu „izoleta electrică”

Andrei Cezar 05.04.2020, 17:11
Cum se distrează românii în carantină. Unde s-a dus un tânăr cu „izoleta electrică”

Aflați în carantină, românii găsesc soluții care mai de care mai inedite pentru a se distra. Un tânăr influencer din Buzău a făcut senzație pe străzile orașului, după ce a ieșit la plimare cu ”izoleta elecrică”. Ideea de a-și construi propriul vehicul i-a venit după ce fast-food-urile și-au închis programul cu publicul și funcționează doar în regim de ”drive in”, scrie Observator.tv.

Tânăr din România, distracție cu ”izoleta electrică”

Tânărul influencer din Buzău, cunoscut sub numele de Magnet Boy, nu a putut rezista gândului că nu mai are voi să meragă la restaurantul său preferat tip fast-food, să-și comande burgerii. Așa cum bine știm, toate localurile din România au fost închise publicului. Așa că tânărul s-a văzut nevoit să improvizeze o modalitate de a ajunge la sistemul de livrare a mâncării de tip ”drive in”. Astfel că și-a confecționat propria…izoletă electrică. De fapt este un vehicul format dintr-o trotinetă electrică acoperită cu un celofan gros. Pentru a da o formă asemănătoare unei mașini el a folosit mai multe țevi din plastic cu ajutorul cărora a construi șasiul vehiculului.

După ce a terminat de construi ”izoleta electrică”, bărbatul s-a suit în ea și a pornit către restaurantul McDonald’s acolo de unde și-a putut cumpăra mâncarea. Întreaga poveste a fost filmată pas cu pas de Magnet Boy și postată pe internet.

https://youtu.be/YT35rXg8OUs

La Turnu Severin, amendă după ce trecuse în declarație că duce bere prietenilor în carantină

La Turnu Severin s-a petrecut un alt caz interesant. Poliția l-a oprit în oraș pe un tânăr care căra o cantitate impresionantă de băuturi alcoolice. Când i-au solicitat acestuia să prezinte declarația pe proprie răspundere, au avut surpriza să citească faptul că acesta mergea la persoanele care erau carantinate într-un hotel de la marginea orașului, după ce se întorseseră din străinătate.

”Mergem să dăm o petrecere, că tot sunt în carantină de atâtea zile. N-au nimic oamenii, niciun simptom, așa că trebuie să petrecem, să ne distrăm”, le-a răspuns tânărul polițiștilor stupefiați. Aceștia l-au amendat și l-au trimis condus imediat la domiciliul propriu, lâsându-i astfel pe carantinați fără băutura pentru petrecere.

În Rusia, situația stă altfel. Nervii au cedat și avem parte de un caz șocant

Dacă la români se apelează la soluții creative pentru tece peste carantină sau izolare, în Rusia lucrurile au luat o altă întorsătură. Este și cazul unui tânăr de 32 de ani care și-a împușcat vecinii pentru că făceau gălăgie în fața blocului. Întâmplarea șocantă s-a petrecut în Rusia, în localitatea Yelatma, la aproximatic 300 de kilometri de Moscova.

Potrivit BBC, conflictul a pornit după ce bărbatul de 32 de ani, care se afla în carantină, le-a reproșat de la balcon vecinilor săi – patru băieți și o fată – că fac prea multă gălăgie în fața blocului, scrie Observator.tv. După o ceartă mai aprinsă între cei cinci protagoniști, bărbatul a intrat în apartament, și-a luat pușca, aieșit în fața blocului și i-a executat. Din nefericire toți cei patru au murit pe loc.

Urmăriți Impact.ro și pe