Scandal la Eurovision: Madonna nu a fost lăsată să intre la repetiții. Ce a provocat disputa

Iorgu Ianusi 16.05.2019, 18:32
Scandal la Eurovision: Madonna nu a fost lăsată să intre la repetiții. Ce a provocat disputa

Fanii Eurovision știu un lucru sigur: faptul că Madonna se află la Tel Aviv. Iar reprezentanții starului pop spun că va susține recitalul programat în finala de sâmbătă.

Totuși, Madonna nu a fost lăsată să intre în sala în care se țin repetițiile Eurovision, unde ar fi trebuit să pregătească showul său de sâmbătă. Problemele au fost create de birocrație: reprezentanții artisei nu semnaseră contractul pentru acest recital și, potrivit regulilor Eurovision, nu se putea urca pe scena concursului. Problema semnăturii pe contrat ar fi fost, între timp, rezolvată, au spus reprezentanții Madonnei citați de cotidianul Times of Israel.

Madonna, de miercuri la Tel Aviv pentru Eurovision

Presa israeliană a dezvăluit joi că Madonna ar fi ajuns la Tel Aviv de miercuri și că joi accesul divei pop a fost blocat din ordinul supervizorului executiv al evenimentului, Jon Ola Sand. O altă parte a presei a prezentat speculații legate de melodiile pe care Madonna ar urma să le interpreteze, vizată fiind mai ales „Like a prayer”, cu implicații religioase.

Madonna va fi în finală. Liber, în cele din urmă, la repetiții

Cheltuielile acestui recital ar urma să fie suportate de multi-milionarul canadiano-israelian Sylvan Adams, o notă de plată de aproape un milion de dolari. În cele din urmă, în cursul zilei a fost semnat acordul cu Uniunea Europeană a Radiodifuziunii privind susținerea recitalului iar blocajul s-a rezolvat.

Presa israeliană anunța recent că Madonna, considerată „regina muzicii pop”, ar urma să ajungă la Tel Aviv miercuri și să urce pe scenă în finala de sâmbătă. Dacă vor fi rezolvate chestiunile birocratice, artista ar urma să interpreteze două piese „Madame X”, de pe viitorul album, și un hit mai vechi. 

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe