VIDEO Madonna la Eurovision 2019. Showul „reginei pop”, sub semnul întrebării

Redacția IMPACT 14.05.2019, 15:34
VIDEO Madonna la Eurovision 2019. Showul „reginei pop”, sub semnul întrebării

Recitalul artistei americane Madonna în finala Eurovision ar fi în pericol, anunță BBC. Cântăreața nu are un contract semnat cu autoritățile din Israel, care organizează această ediție a concursului muzical european.

Deși reprezentanții artistei au confirmat că Madonna va evolua la Eurovision 2019, organizatorii susțin că nu au fost semnate documente.

„European Broadcasting Union (EBU) nu a confirmat niciodată prezența Madonnei. Dacă nu avem un act semnat, ea nu poate urca pe scenă.” Jon Ola Sand, coordonator executiv Eurovision

Vine sau nu vine Madonna?

Cum vestea a ajuns rapid în presă, organizatorii au încercat să nu provoace agitație și au precizat pentru jurnaliștii acreditați că, de fapt, negocierile sunt deschise în continuare.

„Avem un artist pe care ne-ar plăcea să-l vedem participând la Eurovision și pe care ne-ar plăcea să îl primim pe acea scenă. Dar, pentru a face acest lucru, trebuie să avem un cadru legal asigurat. (…) Deocamdată, ne aflăm în negocieri, în faza finală a acestora – dar, dacă nu vom încheia un contract săptămâna aceasta, ea nu va urca pe scenă.” Organizatorii Eurovision, Israel, citați de BBC

Presa israeliană anunța recent că Madonna, considerată „regina muzicii pop”, ar urma să ajungă la Tel Aviv miercuri și să urce pe scenă în finala de sâmbătă. Dacă vor fi rezolvate chestiunile birocratice, artista ar urma să interpreteze două piese „Madame X”, de pe viitorul album, și un hit mai vechi. Pentru cele două meoldii ar urma să încaseze un milion de dolari.

Finala Eurovision, cu foști câștigători și favoriți la câștigarea trofeului

Pentru finala Eurovision de sâmbătă de la Tel Aviv organizatorii au pregătit un show complex. Din show vor face parte Conchita Wurst, Måns Zelmerlöw, Eleni Foureira și Verka Serdiucika, foști câștigători ai trofeului sau favoriți la obținerea primului loc (cum e cazul cipriotei Eleni Foureira).

Competiția Eurovision debutează marți seară, cu prima semifinală. Cea de-a doua este programată joi seară. Concursul, găzduit pentru a treia oară în istorie de Israel, se desfășoară sub sloganul „Dare to dream”.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe