VIDEO – Eurovision: „Dracula e femeie!” Cum va fi show-ul României pe scena de la Tel Aviv

Iorgu Ianusi 11.05.2019, 09:28
VIDEO – Eurovision: „Dracula e femeie!” Cum va fi show-ul României pe scena de la Tel Aviv

Reprezentanta României la Eurosivion 2019, Ester Peony, a avut primele două repetiții pe scena de la Tel Aviv. Show-ul artistei a fost considerat unul dintre cele mai spectaculoase.

Delegația României a pregătit în detaliu fiecare moment de pe scena din Israel. De-a lungul piesei „On a Sunday”, spectatorii sunt invitați să treacă prin diverse spații și stări. Ester Peony apare tot pe un fotoliu, în timp ce în spatele ei, prin jocuri de lumini, apar diverse forme de arcade. Se trece apoi la un „peisaj submarin”.

Nici din spațiul subacvatic nu lipsește arcul și pot fi observate diverse obiecte care plutesc în apă, inclusiv un fotoliu. Spectatorii și telespectatorii sunt introduși în zona de „pădure terifiantă”, fiind utilizate motivele deja folosite în finala din București.

Ester Peony a fost comparată pe mai multe bloguri dedicate Eurovision cu „Dracula”, considerând-o varianta feminină a personajului. Artista este însoțită de doi dansatori. Costumațiile lor amintesc, de asemenea, de vampirul din Transilvania.

Eurovision: România, show cu flăcări

În partea de final, însă, scena „se aprinde”. În spatele artistei, flăcările cuprind „arcul” prezent de-a lungul întregului show, lait-motiv al reprezentației vizuale. De sus, cad artificii iar de la baza scenei pornesc flăcări intense, în ritmul piesei „On a Sunday”.

Prima repetiție a avut loc marți, 7 mai 2019, când telespectatori din toată lumea au putut să vadă primele elemente ale reprezentației. Blogurile dedicate Eurosivion și fanii care urmăresc paginile oficiale Eurovision Song Contest și-au manifestat admirația față de spectacolul pregătit de România.

A doua repetiție a fost vineri, 10 mai, cu această ocazie fiind vizibilă mare parte din show-ul României. De obicei, după a doua repetiție încep să apară înregistrări numeroase cu reprezentațiile concurenților, filmări realizate chiar de delegații sau de persoanele care asistă la repetiții.

Când urcă pe scenă Ester Peony

Semifinalele Eurosivion au loc pe 14 şi 16 mai iar finala este programată sâmbătă, 18 mai/

Ester Peony va urca pe scena Eurovision Song Contest joi, 16 mai, în a doua semifinală a competiţiei.

România va avea numărul 6 de intrare în concurs. Pentru accesul în finală, reprezentanta noastră trebuie să se claseze în primele zece piese apreciate de jurii și public în reprectiva seară.

Ester Peony va concura cu reprezentații următoarelor țări: Elveția, Suedia, Irlanda, Austria, Moldova, Letonia, Danemarca, Armenia, Albania, Azerbaidjan, Macedonia, Norvegia, Rusia, Olanda, Croația, Lituania, Malta.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe