Scandal la alegerile PNL, Monica Anisie și-ar fi zgâriat un coleg mai tânăr. ”Recurge la gesturi de violență”

Ioana Bucur 05.07.2021, 23:43
Scandal la alegerile PNL, Monica Anisie și-ar fi zgâriat un coleg mai tânăr. ”Recurge la gesturi de violență”

Scandal la alegerile PNL pentru șefia de la Sectorul 2. Fostul ministru al Educației, Monica Anisie, și-ar fi zgâriat un coleg mai tânăr.

Scandal la alegerile PNL, Monica Anisie și-ar fi zgâriat un coleg mai tânăr

Scandal uriaș la alegerile pentru noua șefie a PNL Sector 2, funcție pentru care s-au luptat fostul ministrul al Educației, Monica Anisie, susținătoare a lui Florin Cîțu, și Oana Nicolescu, reprezentantă a grupului ce îl sprijină pe Ludovic Orban.

S-a lăsat cu acuzații grave de violență fizică. Se pare că Monica Anisie și-ar fi zgâriat un coleg mai tânăr. Liberalul susține că fostul ministru a recurs la gesturi de violență, vrând să se asigure că nu se fura la numărătoarea voturilor.

„Doamna Anisie recurge la gesturi de violență. Mi-a băgat unghia în mână pentru că am stat foarte aproape de colegii ei”, a spus tânărul liberal care a fost zgâriat de Anisie.

Monica Anisie a câștigat șefia PNL Sector 2

Monica Anisie a câștigat alegerile pentru șefia PNL Sector 2, primind 248 de voturi, în timp ce contracandidata sa, Oana Nicolescu, a obținut 173 de voturi.  Monica Anisie şi-a exprimat susţinerea pentru Florin Cîţu în funcţia de preşedinte al PNL, apărând chiar alături de el în momentul în care acesta şi-a anunţat candidatura.

Susținerea exprimată de fostul ministru al Educației pentru premier a stârnit un val de critici din partea actualului președinte al partidului, Ludovic Orban.

„Mie mi-ar fi fost teamă în locului Monicăi Anisie să mă duc la poză şi vă spun de ce. Nu mi-ar fi fost teamă de preşedintele partidului (…) mi-ar fi fost teamă de colegii mei, pentru că, ceea ce trebuie să ştiţi voi este că Biroul Politic al Sectorului 2 votase cu vreo 2 -3 săptămâni înainte susţinerea candidaturii mele.

Cum să încalci decizia organismului statutar de conducere, Biroul Politic al sectorului 2, care ţi-a dat mandat să ai o opţiune şi tu să manifeşti o altă opţiune? De asta ar fi trebuie să îi fie teamă. Nu de mine, pe mine m-a avut ca partener, m-a avut ca partener în proiectul de reconstrucţie a Capitalei, m-a avut ca partener în guvernare, un susţinător al tuturor momentelor grele prin care am trecut în perioada pandemică”, a spus Ludovic Orban.

Monica Anisie și-ar fi zgâriat un coleg mai tânăr
Monica Anisie și Ludovic Orban

Florin Cîțu, reproșuri dure: „În PNL nu e liberalism” 

Cîțu susține că, în acest moment, în PNL este dictatură, nu liberalism, explicând că s-a ajuns în punctul în care membrilor le este teamă să aibă o opțiune pe care să o susțină în mod public.

„Așa am ajuns în Partidul Național Liberal, să îți fie teamă să ai o opțiune, să îți fie teamă să spui public că vrei să ai o opțiune, opțiunea ta. Asta nu este liberalism, asta e dictatură.

Dragi colegi, voi toți sunteți pentru mine, indiferent de opțiune, colegii mei”, a declarat Florin Cîțu , luni, în timpul alegerilor pentru noua conducere PNL Sector 2.

Urmăriți Impact.ro și pe