Cîţu, replică savuroasă pentru Orban după ce s-a comparat cu Ronaldo: “Pentru mine contează echipa”

Antonia Iacobescu 04.07.2021, 18:38
Cîţu, replică savuroasă pentru Orban după ce s-a comparat cu Ronaldo: “Pentru mine contează echipa”

Premierul Florin Cîţu a avut o replică savuroasă la adresa lui Ludovic Orban, după ce s-a comparat cu Cristiano Ronaldo la alegerile PNL din Piatra Neamţ.

Florin Cîţu nu a rămas indiferent la remarcile făcute de Orban

Ludovic Orban, președintele PNL, s-a comparat cu fotbalistul Ronaldo, declarând că după ce fotbalistul a câștigat cu Real Madrid trei Champions League la rând, echipa a renunțat la el, iar această decizie s-a dovedit a nu fi una de bun augur.

Premierul Florin Cîţu a ținut să îi transmită că lucrurile în fotbal s-au schimbat şi că nu se mai construiesc echipe în jurul unui jucător.

„Astăzi, despre Euro 2020! Portugalia a plecat acasă. Păcat. A fost 4 ani campioană europeană! A venit momentul să înțeleagă toată lumea că lucrurile în fotbal s-au schimbat. Nu se mai construiesc echipe în jurul unui singur jucător. Fotbalul este despre ECHIPĂ. Este important ca până și jucătorii în jurul cărora s-au construit echipe să facă un pas în spate și să conștientizeze că echipa e cea mai importantă dacă vrei să ai rezultate. La fel este și în viață. Eu sunt Florin și pentru mine contează ECHIPA!”, a comentat Florin Cîţu pe pagina sa de socializare.

Ludovic Orban a făcut aluzie la contracandidatul său la șefia PNL, Florin Cîțu, și a mărturisit că Real Madrid a decis să renunțe la Ronaldo.

„Îl știți pe Ronaldo? Ronaldo a jucat la Real Madrid. Cu Ronaldo, Real Madrid a câștigat trei cupe Champions League. Real Madrid a decis să renunțe la Ronaldo, probabil este prea vechi sau nu are suflu nou, de când Real Madrid a renunțat la Ronaldo, nu a mai câștigat niciun Champions League și acum au probleme în campionatul intern”, a spus Orban.

Florin Cîțu nu-și mai ascunde sentimentele față de USR

În plină bătălie pentru șefia Partidului Național Liberal, Florin Cîțu nu-și mai ascunde sentimentele față de USR. Premierul vrea susținere doar pentru primari PNL la primăriile de sector.

Premierul și-a îndemnat colegii liberali, membri PNL București, să voteze înțelept când își aleg președinții de sectoare.

„Mesaj ferm pentru colegii mei, membri PNL în București: cu mine președinte al partidului, vom susține doar membri PNL la primăriile de sector. Votați înțelept când alegeți președinții PNL de sectoare. Mult succes și vă aștept alături de echipa câștigătoare. Împreună construim România liberală. 💪✌️”, a transmis Florin Cîțu.