Scandal între Gigi Becali și Cosmin Olăroiu pe tema donațiilor pentru spitale. ”Vezi-ți de treabă, oamenii ăia au de mâncare”

Alexandru Râmnic 22.03.2020, 16:27
Scandal între Gigi Becali și Cosmin Olăroiu pe tema donațiilor pentru spitale. ”Vezi-ți de treabă, oamenii ăia au de mâncare”

Tot mai multe personalități din lumea fotbalului au făcut în ultima perioadă diferite donații pentru spitalele din România însă, iată că au apărut și scandalurile între ei tocmai pe această temă: ultimul este cel dintre Gigi Becali și Cosmin Olăroiu, patronul FCSB acuzându-l pe antrenor că nu a fost prea darnic.

Gigi Becali l-a criticat pe Cosmin Olăroiu după ce a văzut ce a donat acesta. ”Bagă mâna în buzunar!”

Despre Gigi Becali și Cosmin Olăroiu se știa că au o relație excelentă, însă asta nu l-a împiedicat pe patronul FCSB să îl critice pe fostul său antrenor după ce acesta din urmă a donat 100 de porții de mâncare pentru un spital din București.

”Să nu se supere Oli, dar nu e nevoie de 100 de porţii de mâncare. Bagă mâna în buzunar! Lasă 100 de porţii de mâncare, bagă mâna în buzunar şi dă 100.000, 200.000, 300.000 de euro, nu 100 de porţii de mâncare, că au oamenii de mâncare, vezi-ţi de treabă! Lasă-mă, mă, cu mâncarea caldă, nu are nevoie omul de mâncare caldă, cine-i mănâncă mâncarea caldă?  

Cumpără-le ce au nevoie acolo în spital! Nu să dăm mâncare la doctori, că au mâncare doctorii. Să nu se supere Oli, dar dacă atunci când eşti milionar şi încerci să dai nişte lucruri mici ca să te coste puţin, mi se pare că nu e prea frumos. Pe mine mă sună 20 de spitale care au nevoie de tot felul de materiale”, a fost declarația lui Becali.

Becali a fost primul om din lumea sportului care a vorbit despre donațiile pe care le-a făcut în contextul pandemiei actuale. Finanțatorul roș-albaștrilor a anunțat că a cumpărat ”un camion cu diverse produse” pentru institutul ”Matei Balș” din Capitală, după ce fusese rugat de profesorul Adrian Streinu Cercel, directorul spitalului.

Kimmich și Lewandowski contribuie la o fundație care ajută medicii să lupte împotriva pandemiei
Kimmich și Lewandowski contribuie la o fundație care ajută medicii să lupte împotriva pandemiei

În Germania, doi fotbaliști au donat 500.000 de euro

Nu e primul scandal pe această temă în care e implicat Becali. Patronul celor de la Craiova, Mihai Rotaru, l-a criticat dur pe șeful FCSB pentru că a făcut publice donațiile, afirmând că el nu a spus niciodată că a donat diverse lucruri pentru spitalele din Oltenia și că nu i se pare normal ce face omul de afaceri din Pipera.

Oamenii din lumea sportului au făcut diverse donații în ultima perioadă spitalelor. Pe lista celor care au anunțat că au dat sume de bani se află Simona Halep, Mihaela Buzărnescu sau Cristi Borcea. În străinătate, cel mai remarcabil gest până acum este cel al lui Joshua Kimmich și Robert Lewandowski. Cele două vedete ale lui Bayern Munchen au donat 500.000 de euro pentru ajutoarea medicilor germani în lupta cu pandemia.

Urmăriți Impact.ro și pe