Scandal în politica românească. Aurel Bălășoiu, exclus din PSD de urgență. Ce acuzații grave i se aduc deputatului

Ana Anitoiu 01.10.2022, 19:11

Aurel Bălășoiu a fost exclus din PSD, sâmbătă seară, după ce numele său a apărut într-un scandal uriaș. Deputatului i se aduc acuzații grave, pe care el, însă, le respinge. Parlamentarul de Argeș susține că este nevinovat.

Anunțul PSD cu privire la excluderea deputatului

PSD a anunțat pe contul său de Facebook, sâmbătă, că liderii partidului au hotărât să-l excludă pe deputatul Aurel Bălășoiu din rândurile social-democraților, fără să precizeze motivul pentru care a fost luată această decizie.

„Conducerea PSD a decis astăzi excluderea din partid a deputatului Aurel Bălășoiu. De asemenea, PSD se așteaptă ca acesta să își dea demisia urgent din funcția de deputat. În caz contrar, PSD va vota pentru ridicarea imediată a imunității parlamentare.

PSD nu tolerează în niciun fel încălcarea legii, a demnității umane și a moralei creștine”, arată mesajul publicat pe pagina de Facebook a partidului.

Scandal in politica romaneasca. Aurel Balasoiu, exclus din PSD de urgenta
Aurel Balasoiu

Ce acuzații i-au fost aduse lui Aurel Bălășoiu

Motivul pentru care Partidul Social Democrat (PSD) a decis să îl excludă pe deputatul Aurel Bălășoiu din partid ar fi acela că politicianul ar fi implicat într-un scandal sexual cu minori. Politicianul a negat aceste acuzații.

„Voi merge înainte și voi lupta! Merg înainte, nicio problemă! M-au exclus, nicio problemă! Nu recunosc!”, a spus deputatul Aurel Bălășoiu, întrebat dacă recunoaște că a întreținut relații intime cu minori, conform acuzațiilor ce au dus la excluderea lui din Partidul Social Democrat, potrivit Gandul.ro.

Conform CV-ului său ce a fost publicat pe site-ul Camerei Deputaților, Aurel Bălășoiu este absolvent al Facultății de Teologie din cadrul Universității din Pitești, județul Argeș. Deputatul este căsătorit și a ocupat funcția de primar al comunei Rociu din județul Argeș, în mai multe mandate. Politicianul este deputat în Parlamentul României din luna decembrie a anului 2020. El a făcut parte din Comisia pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...