Scandal în culisele iUmor. S-a lăsat cu bătaie între două vedete, de la ce a pornit totul și reacțiile lor

Beatrice Dumitru 05.06.2023, 20:13
Scandal în culisele iUmor. S-a lăsat cu bătaie între două vedete, de la ce a pornit totul și reacțiile lor

După scandalul de la show-ul „Te cunosc de undeva”, când CRBL și Valentin Sanfira au fost la un pas de bătaie, acum un alt conflict de proporții a avut loc la Antena 1, de data aceasta la „iUmor”. Două dintre vedetele emisiunii s-au încăierat și s-a lăsat cu lovituri. De la ce a pornit totul și cum au reacționat cei implicați.

De la ce a pornit scandalul la „iUmor”

În urmă cu un an o confruntare dură a avut loc, la „iUmor”, între Mihai Bendeac și Cheloo, iar scandalul a culminat cu plecarea actorului din cadrul emisiunii iUmor. Acum, un alt scandal a izbucnit în culisele show-ului de la Antena 1.

De data aceasta, protagoniștii ar fi fost Șerban Copoț și magicianul Robert Tudor, iar totul din cauza faptului că fostul concurent al show-ului „Românii au talent” i-ar putea pune în pericol poziția fostului membru Animal X, în cadrul emisiunii „iUmor”. Deși l-a acceptat pe noul coleg, Șerban Copoț nu l-a primit tocmai cu brațele deschise.

Scandal în culisele iUmor. S-a lăsat cu bătaie între două vedete, de la ce a pornit totul și reacțiile lor
Șerban Copoț și magicianul Robert Tudor.

Reacțiile lui Șerban Copoț și Robert Tudor

Cei doi protagoniști și-au spus punctele de vedere cu privire la scandal, iar fostul membru al trupei Animal X a negat că a existat vreun conflict între el și colegul său de platou.

Ce scandal să am cu omul ăla? Nu știu de unde a pornit bazaconia asta. Doamne ajută (nr. să-i ia locul Robert Tudor la iUmor), dar ce, depinde de noi treaba asta?! El acolo a venit cu noi trei, cum să-mi ia mie locul. N-are sens. Nu vezi că n-are logică ce se spune acolo, în articolul ăla?! N-are niciun fel de logică. De ce aș fi eu în pericol că ar fi venit el sau altcineva? Fiecare e cu treaba lui acolo. O prostie de articol scoasă… nu știu de unde a ieșit. Doamne, Maica Domnului, nu știu. Imaginație foarte multă. Eu sunt un om foarte pacifist. Treaba lor. Tot ce faci rău, se întoarce împotriva ta. Eu am treabă cu familia, am alte scheme, am alte treburi”, a declarat Șerban Copoț, pentru Cancan.

În schimb, magicianul Robert Tudor a dat de înțeles că a existat un conflict și a spus că așteaptă o discuție cu producătorii emisiunii iUmor pentru a lămuri lucrurile.

„Nu vreau să spun prea multe. Trebuie să mă întâlnesc întâi cu producătorii. Încă nu am voie să dau amănunte. Nu știu ce se va întâmpla, vom vedea”, a declarat magicianul Robert Tudor, pentru sursa citată.

iUmor este o emisiune de televiziune difuzată de postul Antena 1 din aprilie 2016 și are ca scop descoperirea celui mai amuzant român. Juriul emisiunii este compus din Delia Matache, Cheloo Nelu Cortea și Cătălin Bordea. Câștigătorul concursului primește un premiu de 20.000 de euro

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...