Mihai Bendeac, reacție bizară după ce a plecat de la iUmor. Ce a postat actorul pe rețelele de socializare

Ioana Bucur 05.10.2022, 13:04
Mihai Bendeac, reacție bizară după ce a plecat de la iUmor. Ce a postat actorul pe rețelele de socializare

Mihai Bendeac a avut o reacție bizară după ce a plecat de la iUmor. Actorul, care nu a comentat, până acum, decizia de a se retrage din proiectul de televiziune, întrerupând colaborarea cu Antena 1, a postat un mesaj ciudat pe o platformă de social media.

„Am primit cu bucurie propunerea”

Seria plecărilor de la Antena 1 a continuat, cea mai recentă vedetă care a decis să pună punct colaborării cu postul TV fiind nimeni altul decât Mihai Bendeac. Actorul a renunțat la fotoliul de jurat de la iUmor.

Cu toate că motivul plecării sale nu a fost dezvăluit, în spațiul public se vorbește despre tensiuni uriașe în spatele ușilor închise.

Conducerea Antena 1 nu a așteptat prea mult și i-a găsit imediat un înlocuitor. Astfel, de duminică, la masa juraților iUmor, alături de Delia și Cheloo va sta comediantul Costel Bojog, care apare și în show-ul Stand-Up Revolution.

„Am primit cu bucurie propunerea de a lucra cu Delia şi Cheloo și sunt încântat că am șansa să cunosc oameni interesanți și valoroși la masa juraților.

Sigur că n-am scăpat nici de roast-urile usturătoare, dar iUmor este şi despre asta, pentru că… iUmor şi n-ai scăpare! Până acum m-am distrat foarte tare şi am învăţat multe! E o experienţă grozavă!”, a precizat Costel Bojog.

Mihai Bendeac, reacție bizară după ce a plecat de la iUmor. Ce a postat actorul pe rețelele de socializare

Mihai Bendeac, prima reacție după ce a plecat de la iUmor

Miercuri dimineața, Mihai Bendeac a rupt tăcerea, oarecum. Actorul a publicat, pe pagina personală de Instagram, un clip video din emisiunea iUmor ce arată exact momentul în care Costel este prezentant ca noul membru al juriului. Postarea ar putea fi interpretată ca un semn că Bendeac se bucură pentru cel care i-a luat locul.

Potrivit unor surse, Mihai Bendeac și-ar negocia acum rezilierea contractului cu Antena 1. Actorul nu va sta departe de lumea televiziunii, existând informații că ar fi curtat de PRO TV. Postul din Pache Protopopescu i-a făcut o ofertă și acum un an, în momentul în care Florin Călinescu a plecat la Prima TV. Atunci, șefii de la Pro TV au vrut să-i ofere lui Mihai Bendeac postul de jurat al emisiunii „Românii au talent”, însă acesta a refuzat din cauza contractului pe care-l avea cu televiziunea concurentă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...