Scandal de zile mari în Iași, cu maşini distruse și garduri rupte. Poliţiștii au chemat mascaţii pentru a aplana conflictul

Scandal de zile mari în Iași, cu maşini distruse și garduri rupte. Poliţiștii au chemat mascaţii pentru a aplana conflictul

Un scandal de proporții cu focuri de armă s-a iscat pe o stradă din comuna Lungani, judeţul Iaşi, unde mai mulţi bărbaţi s-au bătut şi au distrus mai multe maşini. Astfel că poliţia a fost nevoită să intervină și chiar să cheme mascaţii pentru a aplana conflictul.

Scandal de zile mari în Iași

Un scandal de pomină a izbucnit în cursul zilei de marți, 19 octombrie, între mai multe persoane de etnie rromă. Se pare că totul a început atunci când o tranzacţie imobiliară a eşuat între două familii care de altfel sunt rude. Practic, una dintre părţi nu a fost mulţumită şi a început scandalul, iar lucrurile au escaladat rapid.

La scurt timp după, la faţa locului au ajuns poliţiştii de la Ordine Publică, însă totul a luat o întorsătură ciudată. Astfel că au fost mai multe maşini distruse, garduri rupte, iar autospeciala de Poliţie a fost avariată, tocmai de aceea poliţiştii au chemat mai multe ajutoare la faţa locului.

Scandal de zile mari in Iasi
Scandal in Iasi

În seara de 19 octombrie a.c., polițiștii din Iași au fost sesizați despre faptul că mai multe persoane amenință cu acte de violență și au distrus mai multe autoturisme. Polițiștii din structurile de ordine publică s-au deplasat la fața locului, iar, din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că este vorba despre un conflict între membrii a două familii, în urma căruia au fost distruse mai multe autovehicule, geamurile și gardul unei locuințe.

Pentru aplanarea conflictului, la fața locului au intervenit și polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Iași, fiind totodată efectuate două focuri de armă, de avertisment, în plan vertical. Conflictul a fost aplanat, iar cercetările continuă, pentru identificarea tuturor persoanelor implicate și stabilirea întregii situații de fapt, urmând ca, în funcție de cele constatate, să fie dispuse măsuri legale, găsim notat în comunicatul emis de IPJ Iași.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...