Scandal colosal la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian. O femeie a cerut să vină Poliţia

Ana Anitoiu 10.11.2021, 23:58

Înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian a fost marcată miercuri de un scandal. O femeie din mulțimea de oameni care și-au luat rămas bun de la interpret a cerut să fie chemată Poliția.

De la ce a izbucnit scandalul la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian

În momentul în care sicriul lui Petrică Mîțu Stoian a fost scos din incinta Teatrului Național ”Marin Sorescu” din Craiova, în jurul orei 13:00, mulți oameni s-au înghesuit încercând să îl pozeze. Nu a durat mult până când a izbucnit un adevărat scandal.

Nemulțumită de situație, o femeie din mulțime a strigat: ”Să vină poliția locală”, în timp ce câteva persoane făceau tot ce puteau pentru a-i îndepărta pe curioși de sicriul lui Petrică Mîțu Stoian. În ziua acestui scandal, momentul a fost marcat și de un gest emoționant al mulțimii. Oamenii l-au aplaudat puternic pe regretatul artist.

Ulterior, a avut loc slujba de înmormântare la Biserica Mântuleasa, după care Petrică Mîțu Stoian a fost înhumat în cimitirul Ungureni.

Scandal colosal la inmormantarea lui Petrica Mitu Stoian. O femeie a cerut sa vina Politia
Petrica Mitu Stoian

Niculina Stoican, apariție surprinzătoare la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian

Niculina Stoican nu doar că s-a prezentat la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian, dar i-a și organizat priveghiul. Artista a fost acuzată de impresarul interpretului că l-a umilit și l-a determinat pe acesta să plece de la Ansamblului Folcloric ”Maria Tănase” din Craiova. Însă, ea a negat că s-ar fi întâmplat acest lucru.

”Petre a plecat pentru că și-a dorit să plece. Și-a dorit să iasă la pensie și și-a dorit din tot sufletul să trăiască pentru el, să se plimbe, să cânte cât vrea el, unde vrea el și unde vrea el, să stabilească el și să hotărască el singur pentru el. Când eu l-am rugat să rămână, asta mi-a spus, nu mai vreau să hotărască nimeni pentru mine în lumea asta, acesta este motivul pentru care a plecat”, a spus Niculina Stoican.

La evenimentul nefericit ce a avut loc miercuri, cântăreața de muzică populară, manager al Ansamblului Folcloric ”Maria Tănase” din Craiova, a participat îmbrăcată cu o vestă crem cu motive tradiționale, nu în haine de doliu negre, și a cântat alături de Ansamblu, cu lacrimi în ochi, piese ale lui regretatului interpret care s-a stins pe 6 noiembrie, la vârsta de 61 de ani.

De altfel, sora interpretului de muzică populară a povestit care ar fi fost adevărata natură a relației dintre fratele ei și artistă. Vezi AICI cum se înțelegeau, de fapt, Petrică Mîțu Stoian și Niculina Stoican!

Urmăriți Impact.ro și pe