Cum a apărut Niculina Stoican la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian. Cei prezenţi nu se aşteptau la asta

Ana Anitoiu, Mirabela Năstase 10.11.2021, 17:17

Niculina Stoican a surprins pe toată lumea cu felul în care a apărut, miercuri, la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian. Artista s-a ocupat de pregătirea priveghiului colegului ei de breaslă, după ce impresarul lui a acuzat-o că l-a umilit pe interpret și că l-a determinat să plece după 14 ani de la Ansamblului Folcloric ”Maria Tănase” din Craiova.

Niculina Stoican, acuzată după moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Cum s-a apărat

Impresarul lui Petrică Mîțu Stoian, Doru Guşman, s-a revoltat după ce a fost luată decizia ca trupul neînsuflețit al interpretului să fie dus la Ansamblul Folcloric ”Maria Tănase” din Craiova, înainte de a fi condus pe ultimul drum. Artistul i-ar fi spus că nici sufletul nu-i va mai călca în acel loc, după ce l-ar fi părăsit din cauza Niculinei Stoican, care ocupă funcția de manager.

”Petre a plecat de la Ansamblu din cauza ei, a Niculinei Stoican. Îl teroriza, îl umilea. Mai exact: nu s-a dus la un spectacol sau nu ştiu eu ce nu a făcut şi i-a făcut adresă la Primărie, iar Primăria i-a tăiat ziua şi aşa mai departe. Şi multe, multe.

Şi Petre a zis: Nu mai suport. Nu mai pot. S-a pensionat din cauza ei. Să scape de ea, să nu o mai vadă. Sunt cuvintele lui: Nu vreau să o mai văd că o ştiu. Îi ştiu şi dinţii din gură şi nu suport să mă umilească ea. Aşa spunea. Ştie toată lumea. Nu mi-a spus numai mie, ştiu cântăreţii mari, toţi ştiu, dar toţi tac, nu se bagă”, a spus Doru Guşman.

Cum a aparut Niculina Stoican la inmormantarea lui Petrica Mitu Stoian. Cei prezenti nu se asteptau la asta
Niculina Stoican si Petrica Mitu Stoian

Pe de altă parte, Niculina Stoican s-a apărat spunând că nu au existat certuri între ea și Petrică Mîțu Stoian, ci doar discuții ”care pot fi constructive”. Artista a precizat că interpretul s-a pensionat pentru că avea vârsta necesară și că ea a insistat ca el să nu iasă din activitate.

“Mi-a spus că nu mai vrea. Că îşi doreşte foarte mult ca de aici înainte să facă ce vrea el, când vrea el, cum vrea el şi cât vrea el”, a precizat Niculina Stoican despre plecarea artistului de la Ansamblul Folcloric ”Maria Tănase” din Craiova.

Cum a apărut Niculina Stoican la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian. Ce gest a făcut

Miercuri, 10 noiembrie, Niculina Stoican s-a prezentat la înmormântarea artistului îmbrăcată cu un cojoc crem în motive tradiționale românești, nicidecum în haine negre de doliu, după cum se vede în imagini publicate de wowbiz.ro. Implicată în organizare, artista a fost surprinsă în timp ce dădea indicații pentru mașina ce transporta coroanele, dar și pentru oamenii care veneau cu flori.

Niculina Stoican și colegi de breaslă au creat un moment inedit. Ansamblul de muzică populară a interpretat melodiile artistului. Cu lacrimi în ochi, artista a spus versurile pieselor, potrivit cancan.ro. Interpretul își va dormi somnul de veci în Cimitirul Ungureni din Craiova, județul Dolj, acolo unde și-a pregătit mormântul dinainte să moară. Vezi AICI ce a spus sora lui Petrică Mîțu Stoian despre relația lui cu Niculina Stoican!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...