Scandal amoros la Casa Regală. Prințul moștenitor s-a îndrăgostit de cumnata sa

Anca Manolica 08.10.2022, 14:37
Scandal amoros la Casa Regală. Prințul moștenitor s-a îndrăgostit de cumnata sa

Un zvon vechi despre un scandal amoros la Casa Regală a reapărut din nou în prim plan, după ce regina Margareta a Danemarcei și-a anunțat decizia de a le retrage titlurile regale celor patru nepoți ai săi, copiii fiului său, prințul Joachim. Presa din străinătate susține că dragostea pentru soția fratelui său a influențat decizia reginei.

Prințul Joachim s-a îndrăgostit de soția fratelui său, Maria

Regina Margareta a Danemarcei a făcut vâlvă atunci când și-a anunțat decizia de a le retrage titlurile regale celor patru nepoți ai săi. Potrivit revistei spaniole Vanitatis Elconfidencial, motivul este dragostea interzisă a lui Joachim pentru soția fratelui său, adică prințesa moștenitoare Mary.

Unele voci din presa străină au comentat din nou controversatul „sărut” pe care prințul Joachim ar fi vrut să i-l dea cumnatei sale, prințesa Marie, în fața soției sale, care seamănă foarte mult din punct de vedere fizic cu partenera prințului Frederick.

Dar zvonurile amoroase nu sunt noi, deoarece deja în 2004, în timpul nunții lui Frederik și a Mariei, presa daneză credea că Joachim era îndrăgostit de noua soție a fratelui său și a relatat acest lucru. Faptul că în 2007 s-a logodit cu o franțuzoaică cu același nume, care semăna perfect cu Mary, nu a ajutat deloc.

Prințul Joachim s-a îndrăgostit de soția fratelui său, Maria
Prințul Joachim s-a îndrăgostit de soția fratelui său, Maria

Cum s-a întâmplat totul

Cu ceva vreme în urmă, revista Svensk Damtidning a publicat o fotografie în care fiul cel mic al reginei Margareta încerca să o sărute pe buze pe cumnata sa. Potrivit panoramaweb.com, ambii erau în stare de ebrietate, iar prințesa Mary l-a respins, în timp ce Marie a asistat la momentul stânjenitor.

De atunci, se crede că fiul cel mic al reginei Margareta este obsedat sau îndrăgostit de soția fratelui său. Astfel, în urma controversei, palatul regal a pornit o campanie publicitară pentru a își curăța imaginea, folosindu-se de cele două femei. Ele au fost puse să ia parte mai des la evenimente publice. Astfel că, timp de câteva luni, au fost văzuți ca fiind apropiați, dar, în scurt timp, familia prințului Joachim a fost trimisă în Franța, pentru a-i ține departe.

Familia regală daneză nu a oferit motivul real, dar Margareta își menține decizia de a elimina titlurile regale de la copiii fiului ei mai mic. Astfel, de la începutul anului 2023, cei patru nepoți ai reginei vor fi numiți cu titlurile de conte sau contesă de Monpezat.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...